fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bravely Default II

 • Teamet bak Bravely-serien og OCTOPATH TRAVELER er tilbake med Bravely Default II!

  Fire helter gjør seg klare for deres livs reise i dette fantastisk vakre og engasjerende rollespilleventyret fra Square Enix, skaperne bak Final Fantasy-serien. I dette nye eventyret vil du utforske en magisk verden, møte spennende karakterer og slåss mot ondskapsfulle fiender. Ved å beseire fiender kalt «Asterisk bearers» vil heltene skaffe «Asterisks» som lar dem bytte yrke, og ved å benytte den riktige kombinasjonen av yrker kan du snu kampen til din fordel! Noen av yrkene i spillet er de mektige «Vanguard», «White Mage», «Bard», «Beastmaster» og «Gambler», men flere finnes.

  Etter at demoversjonen ble sluppet i mars fortsatte utviklerne å forbedre spillopplevelsen basert på tilbakemeldinger fra spillere, heriblant rundt vanskelighetsgrad og kontrolloppsett. BRAVELY DEFAULT II lanseres eksklusivt til Nintendo Switch den 26. februar 2021.

   

  Karakter 8/10
  "Bravely Default er en fin blanding som føles både gammel og ny samtidig. Det er en hyllest til Final Fantasys gullalder, samtidig som det skaper noe nytt og moderne for dagens spillere."

  − Gamereactor.no


Bravely Default II

Lanseringsdato: 26. februar 2021
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Square-Enix
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig