fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

 • Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong og Cranky Kong vender tilbake i Donkey Kong Country: Tropical Freeze til Nintendo Switch.

  Denne tittelen inkluderer alle utfordringene og all moroa fra originalen, samt en helt ny modus som lar nybegynnere spille som den surfende Funky Kong.

  Hjelp Donkey Kong og vennene hans med å ta tilbake hjemmet deres fra iskalde snowmads som har ankommet Donkey Kong Island i vikingskip og fryst hele jungelen til is!

  Følg med Donkey Kong, Diddy Kong, Cranky Kong og Funky Kong når de svømmer, surfer, hopper og svinger seg gjennom ulike øyer fylt med farer, skjulte gjenstander og uforglemmelige bosser! Bruk karakterenes unike evner til å utforske øyene, og oppdag spesielle gjenstander samt skjulte utganger.

  Funky town

  Nintendo Switch-versjonen inneholder en helt ny modus som lar nybegynnere spille som den surfende Funky Kong. Funky Kong kan utføre doble hopp, rulle, sveve og ta seg raskt frem i vannet. Takket være det robuste surfebrettet hans, kan ikke engang pigger få ham til å senke farten!

  Co-op Kong

  Slå deg sammen med en venn og samarbeid i flerspillermodusen som lar to spillere dele moroa sammen. Samarbeid som et lag og legg de iskalde planene til inntrengerne på is!

  Nyt dette morsomme eventyret når som helst, hvor som helst og med hvem som helst!


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Lanseringsdato: 04. mai 2018
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Plattformer
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
Spillmodus:

TV-modus

1-2

Bordmodus

1-2

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Spesifikasjoner: TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus

Relaterte produkter

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Hjelp Donkey Kong og vennene hans med å ta tilbake hjemmet deres fra iskalde snowmads som har ankommet i vikingskip og...