fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kommende spill

Søk/filtrer

Big Brain Academy: Brain vs. Brain
Hvem har den kvikkeste hjernen? Den 3. desember er det på tide å ta på seg tenkehatten og forberede seg på en rekke morsomme og familievennlige aktiviteter!
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Tre ikoniske byer, tre episke historier. Spill de sjangerdefinerende spillklassikerne i Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition!
Pokémon Legends: Arceus
I Pokémon Legends: Arceus kan du fange, samle og oppdage ville Pokémon fra en svunnen tid. Her gjelder det å fylle opp Sinnoh-regionens aller første Pokédex!
TRIANGLE STRATEGY
SQUARE-ENIX fortsetter sin hyllest til klassiske taktikkrollespill, og denne gangen utspiller kampene seg i ulent terreng!
TRIANGLE STRATEGY: Tactician’s Limited Edition
SQUARE-ENIX fortsetter sin hyllest til klassiske taktikkrollespill, og denne gangen utspiller kampene seg i ulent terreng!
Bayonetta 3
Bayonetta 3 er under utvikling, eksklusivt til Nintendo Switch.
Splatoon 3
I det tredje spillet i Splatoon-serien forlater du Inkopolis og drar ut til den nye regionen «The Splatlands». Her vil du kunne slåss med kampklare «Inklings» og «Octolings» idet...
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp
Det er på tide å kalle inn troppene! Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp marsjerer endelig inn på Nintendo Switch!
Sequel to The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild forventes lansert i 2022. Mer informasjon kommer om spillet på et senere tidspunkt.