fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • LEGO CITY Undercover

LEGO CITY Undercover

 • Jakten er igang i LEGO® City Undercover!

  For første gang våkner fan-favoritten LEGO® Citys kjøretøy og byggesett til live i LEGO® City Undercover, eksklusivt til Wii U. I dette spillet inntar du rollen som Chase McCain, en hemmelig detektiv utstyrt med smarte forkledninger. Oppdraget går ut på å stanse den slemme Rex Fury og sette punktum for krimbølgen hans i LEGO City.

  Du kommer til å bruke Wii U GamePad som et nytt politiapparat mens du løper, kjører og flyr gjennom byen. Wii U GamePad er nemlig vevd sømløst inn i gameplayopplevelsen. Bruk den til å lete etter skjulte ledetråder og kriminelle, motta oppdragsoppdateringer og plassere sjekkpunkter på et kart over byen som viser posisjonen din i sanntid.

  Opplev LEGO City som aldri før. Her vil du støte på kjente byggesett som kommer til live mens du utforsker den store byen og leter etter ledetråder for å stille Rex Fury for retten.

  Gå i skjul med en rekke forskjellige forkledninger, slik som en brannmann, en konstruksjonsarbeider eller til og med en raner, og bruk deres unike evner til å løse puslespill og få tilgang til nye områder av byen.

  Det finnes over 100 kjøretøy som du kan samle og bruke til å utforske byen med, inkludert sportsbiler, motorsykler og fly.

  LEGO-videospillene er kjent for sin humor og parodi, og LEGO City Undercover skuffer ikke med snakkende karakterer og livlige folkemengder som bringer LEGO City til live.


LEGO CITY Undercover

Lanseringsdato: 28. mars 2013
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 15. april 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: TT Games
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert

Relaterte produkter

LEGO CITY: Undercover
Jakten er igang! Spill alene eller sammen med en venn i LEGO® City Undercover til Nintendo Switch.
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Følg Chase McCain på hans første oppdrag i LEGO CITY Undercover: The Chase Begins.