fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Spill
  • Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serien vender tilbake for første gang på ti år med et nytt actionrollespill – eksklusivt til Nintendo Switch!

    Sett sammen ditt ultimate lag av Marvel-superhelter fra et stort utvalg av karakterer, som blant annet inkluderer karakter fra «The Avengers», «Guardians of the Galaxy» og «X-Men». Slå deg sammen med venner for å forhindre ødeleggelser av galaktiske dimensjoner utført av den gale, kosmiske tyrannen Thanos og hans hensynsløse gjeng, The Black Order.

    I denne nye historien samles helter og skurker i et kappløp gjennom Marvel-universet for å finne «Infinity»-steiner, før Thanos og The Black Order kan bruke dem til å frigjøre et kosmisk kaos. Hvert eneste stopp på den farlige reisen vil by på populære karakterer og ikoniske steder.

    For første gang i serien kan du komme nærmere handlingen ved å flytte kameravinkelen til et over-skulderen-perspektiv, noe som vil gjøre spillopplevelsen enda bedre! Spill alene eller inviter venner til å spille sammen med deg på opptil fire konsoller. Spill online, offline via lokal trådløs kommunikasjon eller gi en Joy-Con til en venn, slik at han eller hun kan bli med på laget ditt. Med ett ekstra sett med Joy-Con-kontrollere (selges separat) kan fire spillere slå seg sammen på én konsoll!


Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Lanseringsdato: 19. juli 2019
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo/Marvel
© 2019 MARVEL