fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Monster Hunter 3 Ultimate

Monster Hunter 3 Ultimate

 • Det japanske monsterfenomenet har endelig kommet til Norge med onlinespill og stemmechat i sanntid!

   

  Prøv gratis

  Du kan laste ned en gratis demo av Monster Hunter 3 Ultimate fra Nintendo eShop. Ikke gå glipp av denne anledningen til å lære deg det grunnleggende i spillet og få en følelse for spillkontrollen! Demoer lar deg velge mellom tolv ulike våpen og inneholder to oppdrag - et for nybegynnere og et for veteraner.

  Link til Nintendo 3DS-versjonen

  Dersom du vil jakte hvor du enn befinner deg bør du skaffe deg begge versjonene av Monster Hunter 3 Ultimate for den ultimate jaktlykken! Lagringsdataen din kan nemlig overføres mellom Wii U- og Nintendo 3DS-versjonene, men det krever at du har både en Wii U og en Nintendo 3DS, samt begge versjonene av spillet.

  Målet og mulighetene med linkingen

  Hjemme kommer antageligvis Wii U-versjonen til å bli mest spilt ettersom du da kan spille på storskjermen i full HD (spillet støtter 1080p-oppløsning og 5.1-lyd) online med vennene dine. Nintendo 3DS-versjonen er på sin side håndholdt slik at den kan du ta med deg over alt, om det så er til skolen, på toget eller på spilltreffet. Dessuten tegnes grafikken opp i ekte 3D, noe som gir en uslåelig innlevelse, spesielt om du spiller på Nintendo 3DS XL.

  Ettersom lagringsfilen overføres (trådløst naturligvis) mellom de to versjonene kan du først utføre et visst antall oppdrag hjemme, og deretter forlate huset og fortsette å spille på Nintendo 3DS der du sluttet på Wii U!

  Nintendo 3DS-versjonen kan spilles online, noe som krever en Wii U og diverse forberedelser og ekstrautstyr, men du kan derimot jakte sammen med opptil tre venner i den lokale flerspillermodusen. Dessuten kan du spille med en Wii U-eier lokalt, hvor én spiller bruker Wii U og tv-en mens opptil tre andre sitter med hver sin Nintendo 3DS - alle får hver sin skjerm å se på. Dette krever et eksemplar av spillet for hver spiller.

  Ikke stress, forbered deg nøye før hvert oppdrag

  Forberedelse er av ytterste viktighet. En dårlig forberedt jeger blir et lett bytte for store og kjappe monstre som ikke bryr seg om angrepene til små vesener (som deg!). Monster Hunter-serien er kjent for å være utilgivelig, krevende og ha en realistisk innstilling når det kommer til vekt. Bærer du på et stort og tungt sverd må du ikke tro at du kan vifte det rundt på samme måte som en fluesmekker! Langsomme hugg gjelder å planlegges slik at du ikke etterlater deg åpen og forsvarsløs i kritiske situasjoner. Store og sterke våpen innebærer også at du beveger deg langsommere og må dermed finne på en strategi om hvordan du skal angripe monstrene.

  Små, kjappe våpen øker betydelig bevegelsesfriheten, men de gjør ikke på langt nær like mye skade, noe som innebærer at du må utsette deg for fare flere ganger gjennom å gå i nærkamp. Et stort våpen kan kanskje dele ut ett eneste velplassert, dødbringende hugg. Det er en smakssak hvilken type utrustning du velger, men valgene dine er alt annet enn lette - de fører med seg enorme konsekvenser ute i feltet! I Monster Hunter 3 Ultimate er det ikke slik som i mange andre spill av denne typen hvor forskjellen mest ligger i det visuelle og at du ikke bryr deg noe særlig om hvilken betydelig forskjell som oppstår når du skaffer deg ny utrustning - her er forskjellene innen utrustning og våpen direkte avgjørende for framgangen din.

  Forskjeller fra Wii-versjonen

  Monster Hunter Tri ble lansert til Wii den 23. april 2010, og Monster Hunter 3 Ultimate til Wii U og Nintendo 3DS er basert på dette spillet. Som navnet antyder er Ultimate-versjonen forbedret, framfor alt når det gjelder innhold som har blitt betydelig økt:

  • Omtrent dobbelt så mange monstre som i Tri, og flere av den som vender tilbake fra Wii-spillet har fått nye bevegelsesmønstre
  • Det finnes nye områder å utforske i tillegg til de fra Tri
  • Tolv ulike våpenkategorier i stedet for syv som i Tri
  • En ny Shakalaka (den lille medhjelperen som følger med deg) introduseres, så nå kan du ha med deg to stykker samtidig
  • Target Camera gjør at du med et knappetrykk kan vri kameraet mot store monstre som befinner seg i nærheten
  • Pekeskjermen kan tilpasses og endres etter dine ønsker, det er for eksempel mulig å rense tv-skjermen helt for ikoner og målere, og heller ha alt på Wii U GamePad-skjermen
  • Full HD-oppløsning - 1080p i stedet for 480p
  • Realistiske figurskytter erstatter de runde skyggene fra Tri
  • Ekstra oppdrag med høy vanskelighetsgrad for deg som har klart alt annet

  Gratis oppdateringer

  Allerede ved lanseringen den 22. mars 2013 kan du laste ned en oppdatering som gjør forbedringer i spillet, og ytterligere oppdateringer vil komme senere. I tillegg vil Capcom støtte spillet i flere måneder etter lansering gjennom nye, nedlastbare oppdrag som er gratis å laste ned.

  Spillet kan utveksle lagringsdata med Nintendo 3DS-versjonen.

  Lokal flerspiller krever at andre spillere har en Nintendo 3DS og Nintendo 3DS-versjonen av spillet.


Monster Hunter 3 Ultimate

Lanseringsdato: 22. mars 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 1-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Capcom
Utvikler: Capcom
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Internett, Demo tilgjengelig, Off-TV Play