fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

New Super Luigi U

 • Marios bror overtar rampelyset i New Super Luigi U!

  Nintendos megastjerne finner du ikke noen steder i New Super Luigi U. I stedet er det hans tvillingbror (som ofte befinner seg i sin brors store skygge) Luigi som leder. Som du ser på spillets eske er "Bros." strøket ut (kanskje av Luigi selv?) og Mario er helt fraværende under hele eventyret!

  Som New Super Mario Bros. U, men ikke helt

  Den forklaringen skjønte du, eller hva? Spøk tilside, New Super Luigi U deler grafikk og spillkontroll med New Super Mario Bros. U og ser altså likedan ut og styres på samme måte. Den store, om ikke enorme, forskjellen er at ALLE BANER ER HELT NYE! Det vil si at selv om du allerede har spilt gjennom New Super Mario Bros. U, så kan du se fram til et helt nytt eventyr med 82 ferske baner! Som om det ikke var nok, så har du bare 100 sekunder på deg til å klare hver bane!!

  Luigi, Blue Toad, Yellow Toad og Nabbit

  Ettersom Mario ikke er med lenger har han blitt erstattet av en nygammel karakter i form av Nabbit. Du husker kanskje Nabbit fra New Super Mario Bros. U, hvor han stjal gjenstander fra Toad-husene og løp av gårde med dem på banene. Nå har han blitt en spillbar karakter i flerspillermodusen, og egenskapene hans tilfører en velkommen nyhet for de mest uerfarne spillerne: han kan nemlig ikke ta skade av fiendene!

  Når man spiller sammen, for eksempel med familie eller venner, er det alltid artigst om alle er like gode, men det er selvsagt forskjell mellom nybegynnere og plattformsveteraner. Nabbit jevner ut forutsetningene ved at han kan løpe rett på fiendene uten at det skjer noe. For uerfarne spillere holder det å finne knappene og komme seg over hindrene langs banene.

  Ingen skade fra fiender... men heller ingen power-ups

  Nabbit kan som sagt ikke skades av fiendene, men han kan heller ikke forsterkes med power-ups slik som de tre andre karakterene. Power-up er krefter, som for eksempel Flying Squirrel Mari... vi mener Flying Squirrel Luigi, som gir karakterene egenskaper utover den vanlige hoppingen og løpingen. Vi anbefaler virkelig at nybegynnere i gjengen spiller som Nabbit for å lære seg det grunnleggende.

  Luigi=/=Mario

  Du tror kanskje at Luigi praktisk talt bare er Mario med nye farger, men da tar du feil! Luigi kan hoppe høyere enn Mario, men er betydelig vanskeligere å stanse når han har kommet opp i toppfart. Naturligvis er alle de nye banene designet med dette i baktankene, så New Super Luigi U tilbyr virkelig en fersk spillopplevelse selv om du allerede har New Super Mario Bros. U.

  Som Add-on Content eller på disk

  New Super Luigi U finnes som Add-on Content til New Super Mario Bros. U (altså som digitalt ekstramateriale), og krever dermed at du eier et eksemplar av spillet og har muligheten til å koble Wii U-konsollen til Internett. Du må først laste ned en oppdatering til New Super Mario Bros. U (versjon 1.3.0) som deretter lar deg laste ned New Super Luigi U inne i spillet.

  Men ikke fortvil dersom du ikke har New Super Mario Bros. U og/eller muligheten til å koble konsollen online. Det finnes også en diskbasert versjon av spillet i butikk som kan spilles helt på egen hånd. Add-on Content-versjonen og diskversjonen er helt identiske.


New Super Luigi U

Lanseringsdato: 26. juli 2013
Konsoll: Wii U
Sjanger: Plattformer
Antall spillere: 1-5 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert, Off-TV Play