fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fantasy Life

 • Bygg opp og lev ditt eget fantasiliv i Fantasy Life.

  Reis ut på ditt livs eventyr når du smir, støper, fisker, graver, kjemper og utforsker som aldri før. Med det innovative Life-systemet oppgraderer ikke bare valgene dine karakteren din, de former også reisen din. Utforsk det store fantasilandskapet Reveria sammen med mørke riddere, sleipe piratkapteiner, edle prinsesser og andre som har sansen for det ukjente.

  Bytt mellom 12 Life-klasser så godt som når som helst for å få tilgang til forskjellige ferdigheter. Kampklassen har modige slåsskjemper, mens smedklassen er flinke til å lage sterke våpen og redskaper. Dersom du ikke føler for å slåss, så er det bare å bytte til innsamlerklassen og bruke litt tid som tømmerhogger eller fisker. Velg ditt eget eventyr og spill på din måte. Spillet gjenoppfinner seg selv med hvert "liv" du spiller, og hvert område vil gi de forskjellige klassene forskjellige redskaper og objekter. Den robuste og åpne verdenen har flere bestemte områder å utforske, og du kan eie et hus i hver by og lage møbler du kan dekorere dem med.

  Flere onlinefunksjoner

  Link Mode, et online kommunikasjonsverktøy som du finner ved å besøke Guild Office i byen Castele, er en funksjon som når aktivert lar deg koble deg sammen med venner når de spiller Fantasy Life samtidig som deg og utveksle meldinger og verdifulle tips under spillets gang. Link Mode holder også vennene dine informert gjennom et beskjedsystem som forteller dem om dine prestasjoner i spillet og "applauderer" milepælene som andre har oppnådd.

  Som en del av spillets mer utbredte samarbeidsfunksjoner kan du slå deg sammen med opptil to venner via både lokal og online flerspiller og utforske verdenen Reveria sammen med dem. Online flerspiller innlemmer en egen chattefunksjon som dere kan bruke til å kommunisere med hverandre når dere for eksempel er ute på jakt eller sanker verdifulle gjenstander! Så om du trenger hjelp til å beseire et mektig monster eller er ute etter å bytte bestemte gjenstander via spillets Exchange Box, så vil samarbeidende spill med venner hjelpe deg å skaffe livsviktig erfaring og gjenstander som vil hjelpe deg gjennom eventyret.

  StreetPass

  I tillegg støtter spillet StreetPass, så vær på utkikk etter andre spillere som dukker opp i spillet ditt som innbyggere av Reveria etter et StreetPass-møte. Bli venn med disse felles spillerne, og du vil til og med kanskje få nye gjenstander. Samtidig, for å forevige dine mest spennende øyeblikk i Reveria, kan du også låse opp Snapshots-funksjonen som lar deg ta bilder i spillet ved å trykke på START-knappen, noe som gir deg nok en måte å vise fram eventyrene dine til andre!

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet lar deg lagre bilder i fotoalbumet til Nintendo 3DS.

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at konsollen er tilkoblet Internett!)


Fantasy Life

Lanseringsdato: 26. september 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1-3 (lokalt) | 2-3 (online)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, Betalt DLC, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.