fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem: Awakening

 • Verden trues av ufattelig ondskap, og bare prinsen Chrom og heltene hans kan redde den i Fire Emblem: Awakening.

  I en verden hvor to mektige drager hersker har onde krefter reist seg og truer med å ødelegge menneskenes kongeriker. Sett ut på et spennende eventyr og opplev kamper fylt med action, strategi og fare i Fire Emblem: Awakening.

  Farene truer

  Mens prins Chrom prøver å forhindre at småkampene mellom kongerikene Ylisse og Plegia ender i en full krig, begynner en pest av udøde soldater kjent som The Risen å infisere landet. Chroms kamp om å overleve er større enn han noensinne forestilte seg. Han er fanget mellom krigssultne kongeriker, en uforståelig ondskap og en maskert fremmed som påstår at han er den legendariske krigeren fra en tidligere tidsalder. Heldigvis er ikke Chrom alene, han har sine Shepherds - sin egen personlige hærstyrke - og deg, en kriger uten minner om fortiden kjempende ved sin side. Men mens dere trekkes dypere inn i konflikten oppstår hendelser som vil endre verden for alltid…

  Både for nye og gamle fans

  Fire Emblem: Awakening bygger på en rekke velkjente elementer fra tidligere spill i Fire Emblem-serien og tilbyr en opplevelse som både dedikerte fans og nykommere vil nyte. Det tradisjonelle, rundebaserte kampsystemet krever både ferdigheter og strategi for å vinne, og den nye 3D-grafikken gjør hver kamp mer levende enn noensinne tidligere i serien. Nøkkelen er å spille på styrkene til enhetene dine ettersom plassering på slagmarken, typen våpen enhetene er utrustet med, hvilken klasse de er og til og med samarbeidsangrep spiller alle en rolle i å sikre seieren.

  Tette bånd

  Jo mer karakterene dine slåss sammen og samhandler i kamp, desto tettere bånd vil de knytte. Sterkere bånd vil si bedre samarbeidsevner, så det er verdt strevet med å få karakterene dine til å nyte hverandres nærvær. Foruten bånd vil karakterene dine vokse gjennom erfaringspoeng mottatt når de slåss, noe som øker både nivået og statistikken deres, og et bredt utvalg tilleggskarakterer - som dekker en rekke forskjellige klasser og våpentyper - står bare og venter på at du skal rekruttere dem til hæren din. Og ikke nok med det, Fire Emblem: Awakening har flere vanskelighetsgrader, inkludert Newcomer Mode hvor helter som blir beseiret på slagmarken vender tilbake til neste kamp framfor å være tapt for alltid som kjent fra tidligere spill i serien.

  Delt glede

  Det finnes mye mer i Fire Emblem: Awakening enn hovedhistorien! Slå deg sammen med en venn og samarbeid om å beseire fienden lokalt i Double Duel Mode, eller forsterk hæren din med karakterer fra andre spilleres hærer via StreetPass. Nedlastbart ekstrainnhold i form av ekstranivåer vil i tillegg til en ny utfordring gi deg nye karakterer, spesielle våpen, gull og andre godbiter. For eksempel vil tilleggskartet Champions of Yore I la deg rekruttere den velkjente Fire Emblem-karakteren Marth til laget ditt når du fullfører kartet.

  Spillet krever ett spillkort per spiller i flerspiller.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at Nintendo 3DS er tilkoblet Internett!)

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Fire Emblem: Awakening

Lanseringsdato: 19. april 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill, Strategi
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Vekslende
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Intelligent Systems
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass, SpotPass, Betalt DLC, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.