fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Harvest Moon: The Lost Valley

  • Løs mysteriet bak den evige vinteren i Harvest Moon: The Lost Valley.

    I Harvest Moon: The Lost Valley oppdager du en mystisk dal hvor vinteren aldri tar slutt! De andre sesongene synes å ha forsvunnet for godt, og det er bare du som kan hjelpe til med å bringe dem tilbake. Med hjelp fra Sprites, de lokale landsbybeboerne, og til og med selveste Harvest Goddess er dette en verden som du står fritt til å forme som du selv vil. Marker deg ved å plante, grave og bygge, oppfostre dyr og tiltrekke nykommere til dalen, skaff nye venner og start en familie!

    Selv om gameplayet forholder seg trofast til tidligere Harvest Moon-spill, så tar The Lost Valley deg med inn i et vakkert 3D-miljø som åpner opp nye muligheter. Grav deg ned i jorden for å skape huler, stable jord høyt nok for å forme fjell, bygg veier og broer for å utforske nye områder, skap dine egne fiskedammer eller avlsmarker og mye, mye mer! Med nye kontekstsensitive handlinger som hjelper deg med jobben, så har det aldri vært så enkelt å forme sin egen verden!


Harvest Moon: The Lost Valley

Lanseringsdato: 19. juni 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Rising Star Games
Utvikler: Tabot Inc
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Betalt DLC

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.