fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Little Battlers eXperience

 • I en verden hvor leketøysroboter utgjør mer enn bare lek, kan en gruppe med ungdomsskoleelever bekjempe korrupsjon og redde verden fra en nærstående katastrofe?

  Little Battlers eXperience er det første spillet til Nintendo 3DS i hit-serien fra utvikleren LEVEL-5 - drivkraften bak serier som Inazuma Eleven og Professor Layton - som også strekker seg over en vellykket anime-, manga- og leketøyserie. Spillet følger den første sesongen av anime-serien som er satt i år 2046 og forteller historien om Van Yamano, en ungdomsskoleelev som er en stor fan av de nevestore LBX-robotene, et utvalg av leker som tidligere ble ansett som for farlige å kontrollere. Men etter oppfinnelsen av Battle Boxes, dioramaer lagd av en avansert type forsterket papp, kan barn nå trygt la sine LBX-roboter kjempe i dedikerte arenaer via fjernkontroll.

  Historien starter når en mystisk dame overlater en spesiell modell "AX-00" LBX til Van og sier at den enten kan redde verden... eller ødelegge den! Van befinner seg snart i kamp mot en rival på skolen som prøver å sikre seg rustningsdeler til Achilles-settet sitt. Men når den onde organisasjonen New Dawn Raisers vender blikket mot Vans verdifulle robot skyter oddsen gjennom taket, ikke bare for Van og vennene hans, men for hele verden!

  Tilpasning er nøkkelen når det kommer til å beseire motstanderne, om det så er New Dawn Raisers eller kompisene nede i gata. Med over 130 forskjellige modeller og over 4000 individuelle deler å samle på, så er det opp til deg å bygge en virkelig unik LBX ved å sette sammen våpen, rustning og kjernedeler før du ser skaperverket ditt komme til live i kamp.

  Disse kampene finner sted i de tidligere nevnte Battle Boxes, som kanskje kan se ut som små dioramaer, men som faktisk skjuler miniatyrverdener. Når du kontrollerer din LBX fra et tredjepersonsperspektiv, så må du passe på å bruke miljøene til din fordel mens du løper og hopper for å manøvrere din LBX på plass til et godt planlagt angrep. Både nærangrep og distanseoverfall vil påvirke din Tension Gage, og når den er brukt opp vil styrken og farten din senkes dramatisk, så bruk hodet og tilpass spillestilen til din LBX og dens oppsett. Vær på utkikk etter hardt skadede motstandere da du kan ta risken på et Breaking Blow for å se dem beseiret en gang for alle, men om du feiler vil LBX-roboten din bli overopphetet, noe som fører til begrenset bevegelseshastighet og etterlater deg åpen for motangrep…

  Opptil seks spillere kan konkurrere i kamper via lokal, trådløs flerspiller, men uansett om du spiller alene eller sammen med venner må du huske at LBX-roboter gradvis slites ut jo mer du kjemper. Om Maintenance Gage tømmes helt vil ikke LBX-robotens deler få like mange "Tune-up"-poeng etter en vellykket kamp, så pass på å smøre din LBX godt for å holde den i tipp topp stand.

  Gratis Add-on Content vil bli tilgjengelig via SpotPass på en ukentlig basis fra lansering og fram til juni 2016. Spillere trenger bare å koble Nintendo 3DS-konsollen sin til Internett for å laste ned nye LBX-kort, oppdrag og Capsule Toys.


Little Battlers eXperience

Lanseringsdato: 04. september 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Rollespill
Antall spillere: 1-6 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: LEVEL-5
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass, SpotPass, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.