fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario vs Donkey Kong: Tipping Stars

  • Mini Mario og gjengen kommer til Nintendo 3DS med flere puslespill.

    Denne versjonen utnytter konsollens pekeskjerm til det fulle, og inneholder en nærmest ubegrenset modus hvor du kan skape dine egne nivåer.

    Hjelp Minis, leketøyversjoner av Nintendo-karakterer, komme seg til målet ved å bruke pekeskjermen til å manipulere fiender og omgivelsene. Bruk hodet til å komme deg gjennom de over 80 økende utfordrende puslespillene. Skap dine egne nivåer og del dem med andre spillere via Miiverse. Spillere kan gi puslespill en "Yeah" slik at det er lett å finne de best likte, mest kreative og utfordrende puslespillene. Du kan tjene stjerner for å låse opp flere verktøy til nivådesign eller bruke stjernene til å "tipse" andre spillere online for å oppfordre dem til å skape flere fantastiske nivåer. På denne måten kan du framheve favorittskaperne dine. Denne gangen er det til og med mulig å dele nivåer mellom Wii U-versjonen og Nintendo 3DS-versjonen av spillet.

    Bonus: Når du kjøper spillet vil du også motta en gratis nedlastingskode for Wii U-versjonen!

    NB! Fysisk spill er ikke inkludert. Spillesken inneholder en nedlastingskode til spillet som må benyttes i Nintendo eShop for Nintendo 3DS.


Mario vs Donkey Kong: Tipping Stars

Lanseringsdato: 20. mars 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Puslespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Kun via Nintendo eShop

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.