fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

One Piece Unlimited Cruise SP

 • Sett seil og reis ut på eventyr med piratgjengen i One Piece Unlimited Cruise SP!

  Bli med på et spennende eventyr i dette piratspillet som gir deg en verden full av drama, glimrende humor, spennende kamper og heseblesende spesialmanøvre, alt i ekte 3D! Bli med kaptein Monkey D. Luffy og stråhattpiratene på deres reise for å finne verdens ultimate skatt - One Piece. Reisen begynner ute på havet hvor de snubler over farlige farvann som er voktet av en eldgammel og mystisk sivilisasjon.

  One Piece Unlimited Cruise SP til Nintendo 3DS er basert på manga- og animeserien One Piece skapt av Eiichiro Oda, og kombinerer all spenningen fra det tidligere lanserte Wii-spillet One Piece Unlimited Cruise Episode 1 med en rekke ekstra goder. I hovedeventyret kan du ikke bare spille som kaptein Monkey D. Luffy, men også som mange av de andre medlemmene i piratgjengen hans, inkludert Zoro, Sanji, Robin og Franky for å nevne noen.

  Piratskuten Thousand Sunny vil fungere som både base og transportering, og vil ta deg og piratgjengen din med til en rekke mystiske øyer hvor du går opp mot onde slemminger, rivalpirater og marineoffiserer i jakten din på glitrende skatter. One Piece Unlimited Cruise SP har et dypt kampsystem med mulighet for tilpasning. Du kan lære deg nye angrep, forbedre dine gamle, gjøre gjengen din sterkere, tilpasse kontrollen og fyre løs en rekke forskjellige typer spesialangrep. Spillet lar deg til og med utføre hver karakters ikoniske, ultimate angrep fra anime-serien - men selv med ultragigantiske gumminever kommer du til å trenge all hjelpen du kan få for å beseire over 30 bosser fra serien...

  For å hjelpe deg på reisen kan du også utstyre deg med en rekke forskjellige redskaper, sette feller for å fange vesener, slappe av med litt fisking samt lage nye gjenstander fra ingredienser via matlaging, sammensetning og utvikling. For å toppe det hele kan du sette ut på en reise rundt på de mest kjente kampstedene fra One Piece i Marineford Mode, utfordre deg selv med å beseire den ene bossen etter den andre eller ta kampen til det neste nivået ved å utfordre hundrevis av fiender - valget er ditt. På reisene dine i One Piece Unlimited Cruise SP vil du til og med møte en eksklusiv ny karakter som er skapt av One Piece-forfatteren Eiichiro Oda i egen person...

  Så ta steget inn i en frodig verden og nyt ustoppelig action i stereoskopisk 3D med One Piece Unlimited Cruise SP til Nintendo 3DS, utviklet av Gambarion og Namco Bandai Partners S.A.S.

  © EIICHIRO ODA/SHUEISHA, TOEI ANIMATION

  Game © 2011 NAMCO BANDAI Games Inc.


One Piece Unlimited Cruise SP

Lanseringsdato: 10. februar 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
Utvikler: Ganbarion
Distributør: Bergsala
Språk:

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.