fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

 • Rollespillelementer og match-tre puslemoro møtes i Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition. Denne flotte pakken for puslespillfans inneholder begge spillene. Utforsk grotter, kommander monstre og beseir fiendenes horder i Puzzle & Dragons Z, eller reis rundt i Mushroom Kingdom for å redde prinsesse Peach i Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition.

  Puzzle & Dragons Z finner sted i landet Dracomacia hvor du inntar rollen som en fersk dragetemmer, en av bare en håndfull mennesker som er i stand til å kontrollere monstre via Orb-energi. Etter at du har blitt rekruttert inn i Rangers, en organisasjon som forsker på drager, har du knapt tid til en pust i bakken når en ond makt kalt Paradox tar kontroll over de fem Skydragons og bryter Dracomacia istykker! Redd Skydragons, redd verden!

  Sett av gårde på et eventyr og let i dype, mørke grotter hvor du kan velge veien når stien forgrener seg. Du vil også støte på massevis av fiender og bekjempe dem med ditt eget lag bestående av seks monstre ved å matche tre eller flere element-orbs av samme type. Flytt orbs fritt rundt om på pekeskjermen for å gjøre de beste manøvrene. Det finnes fem typer element-orbs, hver med sin egen attributt: ild, tre, vann, mørke og lys. Strategi er nøkkelen da ild slår tre, tre slår vann, vann slår ild, mens mørke og lys kansellerer hverandre, noe som lar deg dele ut mer skade eller beskytte mot kraftige angrep. Når nye element-orbs faller ned i de tomme rutene kan du fyre av kjedekomboer som øker styrken din. Vær på utkikk etter Heart Orbs som gjenvinner helse og skinnende Z-Orbs som gjør tre ganger så mye skade. Du vil trenge god kommando over alle typer orbs om du skal ha en sjanse til å beseire bossen som venter i slutten av hver grotte!

  Oppdag over 200 fiendetyper å rekruttere fra, inkludert drager, riddere og til og med demoner. Hver har sin egen statistikk, som helse, angrepskraft og helbreding, så vel som en av forskjellige kampferdigheter som spesialmanøvere, beskyttelse og statusendringer. Du kan levle opp monstrene dine via erfaringspoeng du tjener i kamp, og i tillegg bruke Chips som fiender etterlater seg til å utvikle monstrene dine og gjøre dem mektigere. Vær på utkikk etter fiendtlige egg etter kampene da du i også kan klekke dem til nye monstre.

  Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition gir gameplayet til Super Mario Bros. en tvist når heltene reiser rundt om i Mushroom Kingdom på et oppdrag for å redde den kidnappede Peach og sette en stopper for Bowsers stygge planer. Gjennom åtte Mushroom Kingdom-verdener, hver med forskjellige nivåer, vil du oppleve den samme fargerike match-tre-moroa med Yoshi, Toad og andre favoritter. Oppdag hemmelige nivåer, samle redskaper og mynter, og til og med rekrutter nye allierte direkte til laget ditt etter kampene.

  Mer godsaker når spillet er over

  Begge spillene byr på en rekke skjulte overraskelser som fans kanskje ikke har oppdaget enda. I Puzzle & Dragons Z vil de som har klart spillets hovedhistorie få tilgang til masse nytt innhold fylt med utfordrende gameplay. Spillere som har fullført hovedspillet i Puzzle & Dragons Super Mario Bros. Edition kan låse opp 8 ekstra verdener, møte nye hjelpere og spillbare allierte som Rosalina, Peach, Bowser Jr. og Bowsers Koopalings.


Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition

Lanseringsdato: 08. mai 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill, Puslespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: GungHo Online Entertainment
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig, StreetPass, Betalt DLC

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.