fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure

 • Rhythm Thief & the Emperor's Treasure blander rytmer og spennende eventyr.

  Finpuss naskeevnene dine og børst støvet av danseskoene med Rhythm Thief & the Emperor's Treasure. Dette spillet kombinerer et spennende eventyr fylt med tvister med rytmebaserte utfordringer som utnytter de unike funksjonene til Nintendo 3DS-konsollen til det fulle. Handlingen finner sted i et vakkert, animestilistisk Paris hvor du spiller som den velkledde Raphael. Men hans alter-ego, Phantom R, er en ærlig tyv som alltid leverer tilbake tyvegodset sitt noen få dager etter han har stjålet det. Sammen med din firbeinte venn Fondue er målet ditt å løse mysteriet bak farens forsvinning en gang for alle ved å sette ut på de mest vågale ranene noensinne samtidig som du må være ett skritt foran politiet og din nemesis, Emperor Napoleon!

  Du kommer til å reise rundt i Paris mens du løser puslespill, finner ledetråder og lurer fiender som er ute etter å stanse deg fra å stjele noen av verdens dyreste kunstgjenstander. Du vil også få muligheten til å besøke noen av de mest kjente landemerkene i Paris på reisen din. Raphael går aldri glipp av en anledning til å danse mens han løser mysterier, og det finnes over femti rytmebaserte utfordringer som tester evnene dine til å tappe, sveipe, trykke og gyrostyre.

  Handlingen varierer blant annet mellom spennende takjakter til nervepirrende museumsbesøk om natten hvor du må posere som statuer for å lure vaktene. Du trenger også noen skikkelige manøvere for å mate hunden din. I Rhythm Thief finner du tonnevis av tempo og spenning som vil holde deg på tærne, om du så spiller alene, utfordrer en venn i en rekke rytmiske utfordringer eller samler nye fans via StreetPass.

  Så gjør deg klar til å bli med Raphael når han utfører sine mektigste manøvere for å ikke bli fanget av politiet. Samle fans via StreetPass ved å delta i danseutfordringer som vil låse opp nye oppdrag og møter med nye karakterer. Utfordre en venn i et av åtte flerspillernivåer som inkluderer dansing, skyting og infiltrering. Lås opp gåter med rytmen din mens du utfører komboer og leter etter hemmeligheter som skjuler seg dypt i byen.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet støtter flerspiller med kun ett eksemplar av spillet (Download Play).

  ©SEGA. SEGA, the SEGA logo and Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure are either registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. All rights reserved.


Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure

Lanseringsdato: 03. oktober 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Puslespill, Rytme
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: SEGA
Utvikler: Xeen
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Demo tilgjengelig, StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.