fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sonic Boom: Fire & Ice

  • Løp ut på nye eventyr med Sonic og gjengen i Sonic Boom: Fire & Ice.

    Løp gjennom dette episke, nye eventyret som Sonic, Tails, Amy, Knuckles eller Sticks for å stanse Dr. Eggman og den helt nye skurken D-Fekt. Utnytt kraften fra ild og is til å fyke gjennom hindre, løse puslespill og fryse fiendene der de står. Bruk Sonics fart, Tails sin evne til å fly, styrken til Knuckles, bumerangen til Sticks og Amys hammer til å utforske, slåss og race gjennom et uoppdaget land. Konkurrer med vennene dine i Bot Racing for to spillere og lås opp 6 nye baner ved å samle artefakter som er spredt rundt om i verdenen. Bekjemp bosser som er så svære at de tar opp begge skjermene. Spill minispill fylt med utfordrende puslespill og tidsutfordringer som inkluderer en ny utgave av den populære Sea Fox.

    Dr. Eggman har oppdaget det superladede elementet Ragnium på den mytiske Island of Ragna Rock. Han graver den ut som en drivstoffkilde og driver de forurensende biproduktene til naboøyene, noe som skaper et gameplay som blander ild og is. Med dette drivstoffet, som gir kraft til hans ultrakjappe botracere i den nyeste planen for å beseire hans evige rival Sonic, vil Dr. Eggman kanskje komme seirende ut denne gangen med støtte av Ragnium, ild og is, en robothær og den mektige fienden D-Fekt. Sonic og vennene hans må redde hver øy ved å beseire fiender, slå øyenes beskytter, vinne rivalrace og snu flyten i elementtubene. Det hele ender med en episk kamp på Island of Ragna Rock, hvor Sonic kanskje må redde Dr. Eggman fra hans egen skapelse.

    En nyhet i denne tittelen er introduksjonen av Bot Racing, et tilleggsspill knyttet til enspillerhistorien som har flerspillergameplay. Den nye Bot Racing-modusen er en utvidelse av Sonic Boom: Fire & Ice, som utelukkende handler om racing og fart, hvor en spiller vil låse opp karaktertematiserte Bots og utfordre venner gjennom kjappe nivåer eller baner.


Sonic Boom: Fire & Ice

Lanseringsdato: 30. september 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr, Plattformer
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Sanzaru Games
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.