fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox 64 3D

 • Star Fox 64, eller Lylat Wars som vi kjenner det her i det kalde nord, har reist mange år fram i tid og tilbyr på nytt det fantastiske eventyret fra Nintendo 64-tiden.

  Star Fox-teamet vender triumferende tilbake til et av deres største oppdrag med gjenskapelsen av Star Fox 64 i full 3D. Du inviteres til å ta på deg rollen som den legendariske Fox McCloud, og må lede en fryktløs skvadron med jagerfly i voldsomme luftkamper for å bekjempe de onde kreftene til Andross og redde galaksen fra total ødeleggelse. Den rike 3D-grafikken tilfører en bemerkelsesverdig følelse av dybde, avstand og posisjon når du unnviker meteorer og sprenger fiendtlige jagerfly til himmels!

  En komplett grafisk oppdatering tar Nintendo-klassikeren inn i en ny epoke av håndholdt 3D-moro. Hele Star Fox-universet sprer seg realistisk ut i dybden på Nintendo 3DS-skjermen mens 3D-grafikken gir deg bedre oversikt over avstand og posisjonering. Dette gjør spillet mer letthåndterlig og intuitivt, noe som lar deg vie all oppmerksomhet til handlingen. Star Fox 64 3D utnytter også begge skjermene til Nintendo 3DS-konsollen hvor den øverste viser selve spillet i 3D, mens den nederste viser de forskjellige karakterene og dialogen deres.

  Du kan velge mellom to kontrollmetoder. Nintendo 64-modusen benytter seg av de originale kontrollene, mens den nye Nintendo 3DS-modusen bruker bevegelseskontrollene til den innebygde gyrosensoren til Nintendo 3DS-konsollen.

  De trofaste vennene Peppy, Slippy og Falco følger deg gjennom hele eventyret - om en av dem blir jaget eller fanget av en fiende i løpet av eventyret, må du handle for å beskytte dem slik at dere kan opprettholde et sterkt lag.

  Hvert oppdrag tar deg gjennom forskjellige planeter i Lylat-systemet når dere sprenger fiender, samler power-ups og kjemper mot mektige bosser på deres vei til den avgjørende kampen.

  Et nytt flerspillervalg lar opptil fire spillere delta i hektiske luftkamper via lokal trådløs kommunikasjon mellom Nintendo 3DS-konsollene (ved å bruke fire konsoller og et spillkort via DS Download Play). Flerspillermodusen har også nye power-ups og våpen. Det nye Score Attack Mode lar deg vende tilbake til alle planetene og spille dem om igjen for å satse på en høyere poengsum. Andre nye funksjoner lar også nykommere nyte spenningen til Star Fox til det fulle - man kan for eksempel bruke det indre kameraet til å vise en live video av ansiktet sitt når man spiller, noe som gir en mer personlig og artig flerspilleropplevelse.

  Ikke glem at originalspillet kan lastes ned til Wii via Virtual Console mens vi venter på at Star Fox 64 3D skal lanseres.

  Spillet støtter flerspiller med kun ett eksemplar av spillet (Download Play).


Star Fox 64 3D

Lanseringsdato: 09. september 2011
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Shooter
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Download Play, Lokal flerspiller, Bevegelseskontroll

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.