fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario Maker for Nintendo 3DS

 • Super Mario Maker for Nintendo 3DS lar deg lage og spille nivåer i det uendelige!

  Spillet er fullpakket med moro helt fra starten av med 100 innebygde nivåer designet av Nintendo. Disse nivåene har også ekstra utfordringer, slik som å samle alle myntene eller beseire alle fiendene før du når målet. Du vil tjene medaljer ved å fullføre disse utfordringene. Akkurat som i Wii U-versjonen av spillet kan du fritt skape dine egne Super Mario-nivåer. Alle verktøyer og redskaper er inkludert, med unntak av Mystery Mushroom og kostymene. Ikke vær redd dersom du synes nivådesign er litt skummelt, for Mashiko og Yamamura vil lede deg gjennom interaktive opplæringsnivåer slik at du kan skape med selvtillit på noen få strakser!

  Mens Wii U-versjonen handlet om å skape et stort, globalt samfunn handler Super Mario Maker for Nintendo 3DS om å bringe spillerne sammen med venner i nærheten for å skape nære samfunn. Fremfor å laste opp nivåer online kan nivåene du lager deles lokalt og via StreetPass. Du kan også dele uferdige nivåer lokalt og slå deg sammen med venner for å fullføre dem. Disse nivåene vil markeres med et spesielt ikon for å vise samarbeidet.

  Du kan gå online for å spille nivåer skapt med Wii U-versjonen. Du kan ikke søke via nivå-ID, men du kan nyte 100 Mario Challenge og Recommended Courses. Selv om ikke alle nivåene skapt med Wii U-versjonen vil være tilgjengelig, så vil det ikke være mangel på flotte nivåer!

  Anmeldelser


  9/10
  "Det finnes mer enn nok innhold til å holde deg opptatt i en lang stund fremover, og nyhetene er mer enn velkomne - de passer perfekt til det håndholdte formatet."

  –GameReactor


Super Mario Maker for Nintendo 3DS

Lanseringsdato: 02. desember 2016
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 29. juni 2018
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Plattformer
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, Lokal flerspiller

Relaterte produkter

Super Mario Maker
Med Super Mario Maker kan hvem som helst for første gang skape Mario-nivåer i 2D kjapt og enkelt med Wii U GamePad.
 • Super Mario Maker
  Med Super Mario Maker kan hvem som helst for første gang skape Mario-nivåer i 2D kjapt og enkelt med Wii U GamePad.

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.