fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

TEKKEN 3D PRIME EDITION

 • Film og spill i ett med TEKKEN 3D Prime Edition!

  TEKKEN 3D Prime Edition til Nintendo 3DS gir Street Fighter en kamp om populariteten. Spillet har helt nye funksjoner og eksklusive spillmoduser som utnytter konsollens unike funksjoner til det ytterste. I tillegg er hele den 3D-animerte langfilmen TEKKEN Blood Vengeance inkludert i spillet, noe som gjør TEKKEN 3D Prime Edition til den første Nintendo 3DS-brikken hittil som har inneholdt en langfilm. TEKKEN Blood Vengeance, som er produsert av Digital Frontier (Resident Evil: Degeneration, Death Note, Appleseed) og regissert av Youichi Mouri (åpningsfilmer for TEKKEN 5 og TEKKEN 6: Bloodline Rebellion), tar for seg historien om TEKKEN-universet i full 3D.

  Lev deg inn i TEKKEN-universet med over 40 karakterer, helt nye kamparenaer og arenaer spesielt redesignet til Nintendo 3DS. Langfilmen TEKKEN Blood Vengeance er, som resten av spillet, naturligvis i full 3D. Utfordre spillets Special Survival Mode hvor målet er å beseire så mange motstandere på rad som mulig, beseire spesialbosser og tjene TEKKEN-kort til samlingen din som du kan bytte med andre via StreetPass-funksjonen. Utfordre andre spillere i Versus Mode, enten lokalt med venner eller globalt via Internett for å heve rangeringen din til topps.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  TEKKEN™ 3D Prime Edition & © 2012 NAMCO BANDAI Games Inc.

  TEKKEN® BLOOD VENGEANCE & © 2011 NAMCO BANDAI Games Inc.


TEKKEN 3D PRIME EDITION

Lanseringsdato: 17. februar 2012
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Fighting
Antall spillere: 1-2 (lokalt) | 2 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Utgiver: BANDAI NAMCO Entertainment
Utvikler: BANDAI NAMCO Entertainment
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.