fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

 • Et av tidenes mest kritikerroste spill vender tilbake i ekte 3D! Opplev Links mest klassiske eventyr blant ferske nyheter og gamle, kjente ansikter.

  Hyrule er endelig i ekte 3D

  Shigeru Miyamoto, Zelda-seriens skaper, har ofte fortalt om hvordan han ønsker at spilleren virkelig skal føle at han eller hun befinner seg i det vidunderlige landet Hyrule. I Ocarina of Time til Nintendo 64 ble det tatt et stort skritt mot målet ved å tegne opp imponerende 3D-landskap som spilleren kunne bevege seg fritt i, men det er først nå med The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D at Miyamoto kan presentere en ekte 3D-verden hvor du som spiller ikke bare kontrollerer en figur på skjermen, men faktisk ser inn i Hyrule på ordentlig. Det finnes virkelig en hel verden på den andre siden av skjermen, og den er vakrere enn noensinne tidligere!

  Det majestetiske Hyrule Field åpenbarer seg i full 3D så snart du forlater hjemmet ditt i Kokiri Forest, og slottet samt Hyrule Castle Town kan sees langt borte i horisonten. Når du senere står på toppen av Death Mountain og titter ned på Kakariko Village kommer du til å forstå hvorfor Nintendo valgte å gjøre om Ocarina of Time i ekte 3D!

  Tidenes beste spill, nå på Nintendo 3DS

  Ocarina of Time til Nintendo 64 regnes fremdeles som et av tidenes aller beste spill noensinne, og mange innrømmer rørende at det faktisk selv i dag er det perfekte eventyrspillet. Det er vanskelig å sette fingeren på nøyaktig hva det er som gjør spillet så bra, men en kombinasjon av en fantastisk og stemningsfull atmosfære, et jevnt spilltempo og passende vanskelighetsgrad er nok en ganske god forklaring. Karakterer som den vakre bondegårdsjenta Malon, den sleipe Ingo og ikke minst barna i Kokiri-skogen gjør at man knytter et sterkt, følelsesmessig bånd til spillet.

  Nygammel kontroll

  The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D beholder den analoge kontrollen takket være den nye Circle Pad til Nintendo 3DS, men gjør det hele mye enklere med et pekeskjermbasert inventarsystem. Det har aldri vært enklere eller raskere å bytte mellom redskaper. Spillet utnytter også gyrosensoren i førsteperson, for eksempel når man skal skyte med pil og bue, noe som vil si at kameraet vil reagere når du fysisk beveger konsollen fra side til side eller opp og ned.

  Master Quest

  For deg som er en steinhard gamer og fnyser av den ordinære vanskelighetsgraden, så finner du nå Master Quest. Det er en alternativ og speilvendt versjon av Hyrule som inneholder flere og vanskeligere fiender samt nye puslespill i grottene og templene. Master Quest er definitivt ikke noe for deg som kjapt gir opp dersom du ikke merker framgang kjapt, men for deg som foretrekker havregrynsgrøt framfor tynn suppe, så finner du skikkelig tyggemotstand her!

  Master Quest har hittil bare vært tilgjengelig i den begrensede utgaven av The Wind Waker til Nintendo GameCube hvor spillet fulgte med på en bonusdisk, men i den versjonen var ikke Hyrule speilvendt og fiendene var ikke vanskeligere enn tidligere.

  Boss Challenge

  Helt nytt i Ocarina of Time 3D er spillmodusen Boss Challenge. Her slåss du mot bossene, enten en av gangen eller alle på rekke og rad i en kontinuerlig kamp. Boss Challenge blir tilgjengelig når du har kommet langt nok i spillet.

  Opplæringsfilmer for nybegynnere

  Dersom du ikke er vant med Zelda-spill, så vil kanskje en del av puslespillene vise seg å være for vanskelige. Heldigvis finnes det små, innebygde filmer som gir deg tips og hjelper deg å komme deg videre dersom du setter deg helt fast! Kort sagt passer Ocarina of Time 3D for nybegynnere også, og ikke bare rutinerte gamere.


The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Lanseringsdato: 17. juni 2011
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Bevegelseskontroll

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.