fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Nintendo Labo: VR Kit

Nintendo Labo: VR Kit

 • Komplett Nintendo Labo: VR Kit med Nintendo Switch-programvare og deler til å bygge seks Toy-Con.

  Har du noen gang drømt om å være en undervannsfotograf eller en superhelt som må bekjempe en fremmed invasjon?

  Nintendo Labo: VR Kit kombinerer det innovative fysiske og digitale gameplayet til Nintendo Labo med grunnleggende VR-teknologi, for å skape en unik og lett tilgjengelig virtuell virkelighetsopplevelse. Hver Toy-Con tilbyr unike opplevelser som kombinerer fysiske handlinger i den virkelige verden med spennende virtuelle eventyr. Toy-Con Wind Pedal vil for eksempel skape en luftstrøm som vil forsterke følelsen av å fly, mens Toy-Con Blaster kan lades opp for å skyte flere laserstråler (eller frukt) samtidig. Spillere kan også skape ulike kreasjoner i papp som Toy-Con Elephant eller Toy-Con Camera; spille forskjellige spill med disse kreasjonene; og oppdage hvordan Nintendo Switch-teknologien vekker dem til live. De kan til og med skape egne VR-opplevelser med de inkluderte programmeringsverktøyene.

  Alle spillene og opplevelsene i Nintendo Labo: VR Kit er designet for å være morsomme, sosiale og lette å dele med andre. Om en spiller for eksempel utforsker havet i spillet og tar bilder med Toy-Con-kameraet, så kan en annen person i rommet ta Toy-Con-snorkelen og stille seg foran kameraet for å få en fisk til å svømme rett mot spillerens ansikt.

  Nintendo Labo: VR Kit tilbyr mange spill og opplevelser som fungerer med de ulike Toy-Con-kreasjonene:

  • Ocean Camera (Toy-Con Camera): Dykk ned i det virtuelle havet og ta vakre bilder av alt som lever der. Havet er fullt av overraskelser!
  • House Camera (Toy-Con Camera): Kommuniser med det merkelige vesenet som bor i huset - som du kanskje kjenner igjen fra Nintendo Labo: Variety Kit! – og fullfør oppdrag ved å ta bilder i vesenets mystiske hjem.
  • Marble Run (Toy-Con Elephant): Løs fysikkbaserte oppgaver ved å bruke ulike gjenstander til å styre klinkekuler gjennom ringer. Du kan til og med skape dine egne puslespill for å utfordre venner og familie.
  • Doodle (Toy-Con Elephant): Skap fargerike kunstverk i 3D med Toy-Con Elephant, og bruk ulike verktøy for å gi kunstverkene liv! Her finnes det også et ekstra spill for flere spillere, hvor én spiller tegner og de andre gjetter hva som blir tegnet.
  • Bird (Toy-Con Bird): Fly høyt oppe i luften på ryggen til en fugl, saml sammen gjenstander og hjelp fugleegg til å klekkes. Bruk Toy-Con Bird for å få fuglen til å flakse med vingene og Toy-Con Wind Pedal for å gi den ekstra fart.
  • Bird Dash (Toy-Con Bird): Konkurrer i utfordringer som går på tid ved å fly gjennom sjekkpunkt i luften.
  • Blaster (Toy-Con Blaster): Bekjemp en fremmed invasjon fra verdensrommet og beseir gigantiske fiender.
  • Kablasta (Toy-Con Blaster): Utfordre en venn for å se hvem som er flinkest til å mate flodhester. Kast ulike typer frukt mot flodhestene for å lokke dem til din side og få poeng.
  • Hop Dodge (Toy-Con Wind Pedal): Spill som en frosk og hopp så høyt du kan på en stadig voksende haug med fargerike baller, samtidig som du unngår ulike hinder og nikker fotballer.
  • VR Plaza (alle Toy-Con): Nyt både plattformspill og puslespill i VR Plaza.

  To programmeringsverktøy er inkludert i Nintendo Labo: VR Kit-programvaren. Det ene er Toy-Con Garage, som du sikkert kjenner igjen fra tidligere. Det andre er Toy-Con Garage VR, et nytt verktøy som lar spillere skape sine egne VR-spill og opplevelser. Nintendos utviklingsteam brukte faktisk Toy-Con Garage VR til å skape alt i VR Plaza. Spillere kan også importere VR Plaza-spill til Toy-Con Garage VR-modusen for å oppdage hvordan de fungerer, tilpasse opplevelser eller bruke dem som inspirasjon til å skape et helt nytt spill.

  Nintendo Labo: VR Kit lanseres som to ulike pakker. Den ene pakken inneholder alle Toy-Con-kreasjonene, mens den andre pakken inneholder et mindre utvalg av prosjekter for å komme i gang. Dette er et komplett Nintendo Labo: VR Kit som inneholder selve Nintendo Switch-programvaren og materialer til å bygge seks forskjellige Toy-Con: Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal og Toy-Con Elephant – samt en skjermholder og sikkerhetshette*. Den perfekte pakken for barn og familier som vil ha hele opplevelsen.

  Foruten om den medfølgende programvaren er Nintendo Labo: VR Kit kompatibelt med The Legend of Zelda: Breath of the Wild og Super Mario Odyssey. NB! En gratis oppdatering av begge spillene kreves!

  *Du kan enkelt slå av VR-funksjonen og bruke den medfølgende skjermholderen i stedet for VR-brillene, og således nyte alle spillene og opplevelsene i 2D.


  Anbefales av Barnevakten
  "Kreativt, lærerikt og gøy! Labo er rett og slett et genialt konsept fra Nintendo og i dette ferskeste tillegget skal barna lage sitt eget VR-utstyr fra bunnen av og kan til og med programmere egne spill! Labo VR Kit anbefales varmt av Barnevakten for barn fra syv år."

  Barnevakten.no


Nintendo Labo: VR Kit

Lanseringsdato: 12. april 2019
Konsoll: Nintendo Switch
PEGI:
Distributør: Bergsala

Relaterte produkter

Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster
Startpakke med Nintendo Switch-programvare samt deler til å bygge to Toy-Con.
Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 1
Expansion Set 1 til Nintendo Labo: VR Kit inneholder Toy-Con Elephant og Toy-Con Camera.
Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 2
Expansion Set 2 til Nintendo Labo: VR Kit inneholder Toy-Con Wind Pedal og Toy-Con Bird.