fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nye spill

Søk/filtrer

Metroid Dread Special Edition
Metroid Dread Special Edition kommer med spillet, et eksklusiv SteelBook-cover, en 190-siders 2D Metroid-bok med illustrasjoner med mer!
Metroid Dread
Etter over 19 år kommer det endelig et helt nytt Metroid-spill i 2D, denne gang til Nintendo Switch!
Game Builder Garage
Har du noen gang drømt om å lage ditt eget spill? Denne drømmen kan endelig bli virkelighet når Game Builder Garage lanseres i fysisk utgave til Nintendo Switch den 10. september!
WarioWare: Get It Together!
Wario prøver seg atter en gang som spilldesigner, men denne gangen skal det ikke stå på viljen! Hjelp Wario og vennene hans gjennom en verden av over 200 små (og hysterisk...
No More Heroes III
Den legendariske snikmorderen Travis Touchdown vender endelig tilbake til «Santa Destroy» etter å ha vært forsvunnet i hele ti år!
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Det er nå nesten ti år siden vi fikk gleden av å oppleve den tidligste historien i The Legend of Zelda-seriens tidslinje på Wii, inkludert skapelsen av det legendariske Master...
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
I denne eventyrlige oppfølgeren til det klassiske 3DS-spillet kan du bli venn med flere av de ikoniske monstrene fra Monster Hunter-serien.
Mario Golf: Super Rush
Det er på tide å tørke støvet av golfkøllene når Mario Golf-serien endelig vender tilbake og får sitt første spill på Nintendo Switch!
DC Super Hero Girls: Teen Power
Ta på deg superheltdrakten sammen med DC Super Hero Girls og redd Metropolis!
Miitopia
Skap ditt eget hysterisk morsomme eventyr i Miitopia!
New Pokémon Snap
New Pokémon Snap er et helt nytt eventyr til Nintendo Switch som er inspirert av det klassiske Nintendo 64-spillet Pokémon Snap.
Monster Hunter Rise
Kjemp mot eventyrlige monstre og bruk belønninger for å bygge deg opp et arsenal av episke våpen og rustninger!