nintendo logo

Nye spill

Søk/filtrer

Harvest Moon: Light of Hope
Kan du gjenoppbygge den sønderknuste byen og redde fyrtårnet?
Mario Tennis Aces
Fyr løs et arsenal av slag og strategier i den ultimate tenniskampen med venner, familie og fan-favorittene dine fra Mushroom Kingdom. Med opptil fire spillere lokalt og online...
Minecraft: Nintendo Switch Edition
Et av de mest populære spillene noensinne kan nå spilles på Nintendo Switch, med helt nye kontrollmuligheter og nye flerspillerfunksjoner. Og selvfølgelig er populære Super Mario...
Sushi Striker: The Way of Sushido
Opplev den ultimate matkrigen på Nintendo 3DS! I dette spillet inntar du rollen som en sushi-samurai som skal matche tallerkener og sushi-retter.
Sushi Striker: The Way of Sushido
Opplev den ultimate matkrigen på Nintendo Switch! I dette spillet inntar du rollen som en sushi-samurai som skal matche tallerkener og sushi-retter.
Dillons Dead-Heat Breakers
Action møter Tower Defence i Dillon’s Dead-Heat Breakers.
Hyrule Warriors Definitive Edition
Kast deg inn i kamper med Hyrules mektigste legender i Hyrule Warriors: Definitive Edition, eksklusivt til Nintendo Switch.
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong og Cranky Kong vender tilbake i Donkey Kong Country: Tropical Freeze til Nintendo Switch.
Nintendo Labo - Robot Kit
Med denne pakken kan du bygge din egen Toy-Con-robotdrakt og ta kontroll over en gigantisk robot i det tilhørende spillet. Oppdag mange ulike måter å spille på, som for eksempel...
SteamWorld Dig 2
Fra Image and Form, spillstudioet som står bak SteamWorld-serien, kommer oppfølgeren til det kritikerroste spillet SteamWorld Dig.
Lumo
En sjanger fødes på ny i Lumo – et klassisk isometrisk eventyr i ny drakt for både unge og gamle!
Nintendo Labo - Variety Kit
Med denne pakken kan du lage fem forskjellige Toy-Con!