nintendo logo

Super Mario Odyssey

 • Begi deg ut på et helt nytt, storslått Mario-eventyr!

  Bli med Mario på et kjempestort, verdensomspennende 3D-eventyr og bruk de utrolige evnene hans til å samle såkalte «Power Moons» slik at du kan få fart på Marios luftskip, The Odyssey, og redde Prinsesse Peach fra Bowsers grufulle bryllupsplaner!

  Super Mario Odyssey er Marios første 3D-eventyr i sandkassestil siden fanfavorittene Super Mario 64 på Nintendo 64 og Super Mario Sunshine på Nintendo GameCube. I dette spillet skal du besøke massive 3D-kongeriker som er fylt til randen med hemmeligheter og overraskelser. Mario kan ikle seg forskjellige kostymer og benytte omgivelsene på mange kreative måter, slik som å styre kjøretøy eller utforske seksjoner som Pixel Mario.

  Marios nye partner, Cappy, gir ham nye manøvre som «Cap Throw», «Cap Jump» og «Capture», noe som gir en fersk vri på den klassiske Super Mario-formelen og definerer dette nye eventyret. Med «Capture» kan Mario ta kontroll over alle mulige slags ting, inkludert gjenstander og fiender!

  Spillet byr også på nye og spennende områder, som den skyskraperfylte New Donk City, og du vil garantert støte på gamle venner og fiender mens du prøver å redde Prinsesse Peach fra Bowsers klør og sette en stopper for de grusomme bryllupsplanene hans.

  Gjør deg klar til å oppleve underlige og fantastiske steder langt borte fra Mushroom Kingdom!

  Ekstra informasjon: Tre Super Mario Odyssey amiibo-figurer, Mario, Princess Peach og Bowser i bryllupsklærne sine, vil bli solgt individuelt og som en samlepakke når spillet lanseres. Noen tidligere utgitte amiibo-figurer vil også være kompatible med denne tittelen. Bruk kompatible amiibo-figurer for å få hjelp i spillet eller til å låse opp nye kostymer til Mario!

  Vær oppmerksom på at innholdet på denne siden er basert på informasjon som ble annonsert under E3-messen i juni 2017. Kom tilbake senere for mer informasjon!

Super Mario Odyssey

Lanseringsdato: 27. oktober 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action, Eventyr, Plattformer
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

1-2

Bordmodus

1-2

Håndholdt-modus

1-2

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: amiibo, TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus