fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Strikes Again: No More Heroes

 • Opplev mange ulike spillverdener i Travis Strikes Again: No More Heroes til Nintendo Switch.

  I Travis Strikes Again: No More Heroes følger vi Travis Touchdown mens han begir seg inn i spillenes verden og dermed et eventyr av episke proporsjoner. Der inne venter nemlig actionspill, racingspill, puslespill… ja, totalt syv ulike spilltitler, som alle har en brutal boss du må beseire. 

  Med sin Beam Katana i hånden lover Travis å utrydde alt som står i hans vei! Gi en Joy-Con til en venn, og slå dere sammen med «the one and only» Badman! Nevnte vi forresten eventyrmodusen, som byr på en helt ny historie?

  Historien så langt

  Det har nå gått flere år siden No More Heroes 2: Desperate Struggle, og Travis lever livet sammen med katten Jeane i en liten småby i de amerikanske sørstatene. Frisk luft, total frihet og masse videospill… hva mer kan en otaku-leiemorder ønske seg? 

  Travis nyter livet helt til Badman plutselig dukker opp på jakt etter hevn for mordet på datteren sin, Bad Girl, og deretter går alt rett vest. Mens de to kamphanene slåss, virvles de begge inn i den legendariske spillkonsollen Death Drive Mk II.

  Death Drive Mk II er utviklet av Dr. Juvenile og spiller spill ved hjelp av mystiske gjenstander kalt «Death Balls». Det sies at den som klarer å samle alle gjenstandene, og fullføre alle spillene, vil få et ønske oppfylt. Dette får Travis og Badman til å slå seg sammen for å bringe Bad Girl tilbake.

  • Begi deg ut på et helt nytt eventyr som den knallharde otaku-leiemorderen Travis Touchdown – bevæpnet med sin Beam Katana er Travis klar for hva som helst!
  • I eventyrmodusen kan du lete etter «Death Balls» og oppleve morsomme situasjoner mellom karakterene
  • Ved å utføre Charge Attacks samtidig i samarbeidsmodusen kan du og en venn slippe løs det formidable angrepet «Shoco Banana with Caramel Ice Cream»
  • Inneholder masse humor kjent fra No More Heroes-serien!
  • Den fysiske versjonen av spillet inneholder et sesongpass som du kan bruke til å utvide eventyret ditt!*

  *Kan også kjøpes separat via Nintendo eShop.

  ©Marvelous Inc. / Grasshopper Manufacture Inc.


Travis Strikes Again: No More Heroes

Lanseringsdato: 18. januar 2019
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Action
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Grasshopper Manufacture Inc.