Nintendo logotype

Captain Toad: Treasure Tracker

 • Den modige Captain Toad setter avgårde på sitt helt egne eventyr for første gang gjennom en rekke finurlige, fiendeinfiserte, labyrintlignende nivåer for å finne skjulte skatter og eksklusive gullstjerner.

  Hvem er klar for eventyr? Captain Toad er sannelig klar, men han er ikke den eneste som blir med på moroa i Captain Toad: Treasure Tracker, for den rosa museflettede Toadette introduseres nå også som spillbar karakter i utvalgte deler i spillet. I motsetning til tradisjonelle videospillhelter har ikke Captain Toad og Toadette noen spesielle krefter - nei, disse små heltene kan ikke engang hoppe! I tillegg er de livredde for stort sett alt mulig, men setter modig ut på eventyret. Utstyrt med hodelykter, ryggsekker og en optimistisk holdning må de komme seg gjennom fiendeinfiserte områder slik som skur fra det ville vesten og vannparker fylt med Goombaer mens de finner skjulte skatter, mynter og power-ups på vei mot gullstjernen i slutten av hvert finurlige og fellefylte nivå.

  Men begge to vet at noen ganger handler alt om finurlighet og perspektiv. Snu på kameraet for å avsløre skjulte steder og andre hemmeligheter. Wii U GamePad gir en nærmere titt på farer og skjulte gjenstander i hver labyrint, og gyrosensoren kan også brukes til å kikke seg rundt. Captain Toads verden er fullstappet med liv, farlige fiender, vriene plattformer, fæle feller og hemmeligheter som må oppdages. Hvert nivå har sitt eget puslespill som må løses, og spredt rundt om finner du skjulte gjenstander på steder det ikke er enkelt å komme seg til.

  Disse små heltene er på jakt etter den ultimate skatten, en ettersøkt Power Star. I starten av eventyret stikker Wingo, en gigantisk og grådig fugl som gjør livet vanskelig for disse lettskremte skattejegerne, av med deres eneste Power Star og tar i samme slengen med seg Toadette! Du må hjelpe Captain Toad å gjenvinne skatten og Toadette for å låse henne opp som spillbar karakter og, til slutt, beseire Wingo. I prosessen vil du oppleve over 70 artige og finurlige nivåer samtidig som du samler stjerner og juveler.

  Captain Toad og hans finurlige nivåer dukket for første gang opp i Super Mario 3D World til Wii U. Nivåene var en så stor slager hos fansen at han og Toadette nå får sitt eget spill. Captain Toad: Treasure Tracker er bare nok et svar fra Nintendo på ønsket om å utvide spilluniverset med kjente karakterer i nye og artige utfordringer. Kan du hjelpe våre små eventyrere med å overleve og finne alle skattene?

  amiibo-støtte

  Toad-amiibo fra Super Mario Collection er kompatibel med Captain Toad: Treasure Tracker og låser opp en ny spillmodus hvor du må lete etter pikselbilder av Toad. Alle andre amiibo-figurer vil gi deg ekstraliv når de leses inn.


Captain Toad: Treasure Tracker

Lanseringsdato
02. januar 2015
Konsoll
Wii U
Sjanger
Plattformer, Puslespill
Antall spillere
1 (lokalt)
Kontroll
PEGI
amiibo
Lesing
Utvikler
Nintendo
Distributør
Bergsala
Språk
Spesifikasjoner
amiibo, Off-TV Play

Relaterte produkter

Toad
Toad er prinsesse Peach sin trofaste undersått og hjelper. Han hjelper Mario med gode råd og tips.
 • Toad
  Toad er prinsesse Peach sin trofaste undersått og hjelper. Han hjelper Mario med gode råd og tips.

Du liker kanskje også…

 • Mario Party 10 er det seneste tilskuddet i Mario Party-serien!
 • Smash-sesongen fortsetter med Super Smash Bros. for Wii U og amiibo!
 • Begi deg ut på et nytt Yoshi-eventyr i en verden laget av garn, stoff og tekstiler.
 • Innta rollen som en av Pokémon-verdenens toppfightere og finn ut hvem som er best i Pokkén Tournament!