Hvordan koble Nintendo 3DS til Internett

Har du en trådløs router kan du koble Nintendo 3DS til Internett og utnytte alle de fantastiske funksjonene som konsollen tilbyr!

Slik går du frem for å koble Nintendo 3DS til Internett

1. Finn ikonet "System Settings" som befinner seg i konsollens HOME-meny og klikk på det.
  2. Klikk på "Internet Settings".
  3. Klikk på "Connection Settings".
  4. Klikk på "New Connection".
  5. Klikk på "Manual Setup" og deretter "Search for Access Point":
    • Vær oppmerksom på at ikke alle nettverk kan finnes på denne måten, og om du ikke finner ditt eget nettverk må du skrive inn nettverksnavnet (SSID) manuelt.
  6. Angi passord (noen ganger kalt for "nøkkel") og trykk på OK.
  7. Når det er klart gjenstår det å teste oppkoblingen. Om den lykkes er alt ferdig, men dersom den mislykkes er du velkommen til å kontakte Bergsala på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (oppgi feilkode, konsoll og hvilken type nettverk du har hjemme).

Dersom du ikke har en trådløs router må du skaffe deg en, for å kunne koble Nintendo 3DS til Internett. Du kan også koble konsollen til Internett via såkalte "hot spots" (Internettsoner som tilbyr gratis oppkobling), men i ditt eget hjem kreves det altså en trådløs router.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.