fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro

 • Vi anbefaler Circle Pad Pro til deg som vil ha samme følelse som med en vanlig håndkontroll!

  Circle Pad Pro er et tilbehør til Nintendo 3DS XL som festes på konsollen og gir den en ekstra styreplate samt to ekstra skulderknapper. En del spill, slik som for eksempel Monster Hunter 3 Ultimate, utnytter dette tilbehøret for å skape samme følelse som med en vanlig håndkontroller.

  Hva er det som skiller Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro fra Nintendo 3DS Circle Pad Pro? Akkurat som navnet antyder fungerer dette tilbehøret kun til Nintendo 3DS XL, men det har også fått en ny og smidigere form. Om du sammenligner sidene på Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro med sidene på Nintendo 3DS Circle Pad Pro vil du se åpenbare forskjeller.

  • Nintendo 3DS-spill som er kompatible med Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro har et Circle Pad Pro-merke på baksiden av spillesken.
   • Et AAA-batteri kreves for å drive Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro da den kommuniserer med Nintendo 3DS via infrarødt lys. Ett slikt batteri holder til flere hundre timers spilletid!
   • Vær dog oppmerksom på at ingen Nintendo 3DS-spill krever Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro, det er et helt valgfritt tilbehør for deg som vil ha samme følelse som med en vanlig håndkontroller!

Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro

Lanseringsdato: 22. mars 2013
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala