nintendo logo

Informasjonskapsler

Nintendo.no bruker informasjonskapsler, eller "cookies" som de også kalles.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller smarttelefonen din når du besøker et nettsted. Når du benytter deg av nettsiden vår godtar du bruken av informasjonskapsler. Informasjonskapslene lagrer informasjon om dine preferanser for å gjøre Internettopplevelsen din bedre neste gang du besøker oss.

Informasjonskapslene lagrer ikke personlig informasjon, men hjelper oss å holde styr på nettleseren din slik at den blir unik for våre interne systemer. Vi trenger denne informasjonen for å kunne hente statistikk fra nettsiden vår. Det er for eksempel viktig for oss å vite hvor mange unike besøkende vi har til enhver tid, hvilke nettlesere som blir benyttet og lignende for å kunne optimalisere opplevelsen for våre besøkende. Ved hjelp av denne informasjon kan vi også sørge for at våre egne produktannonser ikke vises flere ganger på rad dersom vi har flere annonser som deler samme plass på nettsiden. Det samme gjelder også for nyhetsspotter og lignende.

Vi bruker også "tredjeparts"-informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Den ene er fra Google Analytics, som er et verktøy vi bruker for å finne ut hvor mange som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som er mest besøkt. Les mer om hvordan Google håndterer innsamlet data her.

Den andre "tredjeparts"-informasjonskapselen er fra Twitter, som er en tjeneste for deling av små korte statusoppdateringer. Les mer om hvordan Twitter håndterer innsamlet data her.

Hvis du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din kan du blokkere informasjonskapsler i nettleseren din. Ingen informasjonskapsler vil da bli lagret, men visse deler av nettsiden vår kan slutte å fungere på riktig måte.