fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Informasjonskapsler

Nintendo.no bruker informasjonskapsler, eller "cookies" som de også kalles.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller smarttelefonen din når du besøker et nettsted. Når du benytter deg av nettsiden vår godtar du bruken av informasjonskapsler. Informasjonskapslene lagrer informasjon om preferansene dine for å gjøre brukeropplevelsen din bedre neste gang du besøker oss.

Informasjonskapslene lagrer ikke personlig informasjon, men hjelper oss å holde styr på nettleseren din slik at den blir unik for våre interne systemer. Vi trenger denne informasjonen for å kunne hente statistikk fra nettsiden vår. Det er for eksempel viktig for oss å vite hvor mange unike besøkende vi har til enhver tid og hvilke nettlesere som blir benyttet for å kunne optimalisere opplevelsen for våre besøkende. Ved hjelp av denne informasjon kan vi også sørge for at våre egne produktannonser ikke vises flere ganger på rad dersom vi har flere annonser som deler samme plass på nettsiden. Det samme gjelder også for nyhetsspotter og lignende.

Vi bruker også "tredjeparts"-informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. Den ene er fra Google Analytics, som er et verktøy vi bruker for å finne ut hvor mange som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som er mest besøkt. Les mer om hvordan Google håndterer innsamlet data her.

Den andre "tredjeparts"-informasjonskapselen er fra Twitter, som er en tjeneste for deling av små korte statusoppdateringer. Les mer om hvordan Twitter håndterer innsamlet data her.

Vi bruker også informasjonskapsler fra Facebook, noe som gir oss et bilde av hvem som besøker nettsiden vår. Les mer om hvordan Facebook håndterer innsamlet data her. Informasjonen som Facebook samler inn kan brukes for å skape interessebasert markedsføring. Les mer om det her.

En fjerde tredjepartsinformasjonskapsel fra YouTube sørger blant annet for at aldersbegrenset innhold kun kan vises dersom besøkeren er logget på med sin YouTube-konto. Les mer om YouTubes brukervilkår her.

Om du har en facebook-konto kan du logge inn her for å se hvilke annonsører du har delt data med, samt velge hvilke data som ligger til grunn for annonser som vises for deg.

Hvis du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du blokkere informasjonskapsler i nettleseren. Ingen informasjonskapsler vil da bli lagret, men visse deler av nettsiden vår kan slutte å fungere på riktig måte.

Slik endrer du innstillingene dine for informasjonskapsler i:

Stopp sporing via Google

Denne nettsiden benytter seg av Google Remarketing. Kort fortalt betyr det at reklame fra andre sider kan rettes mot deg basert på sider du har besøkt på nettsiden vår og andre nettsider i annonsenettverket. Om du ikke ønsker denne formen for reklame kan du slå av funksjonen ved å endre på innstillingene på denne siden: http://www.google.com/settings/ads

Når du besøker denne nettsiden samtidig som du er innlogget med google-kontoen din og har gitt Google tillatelse til å sammenstille nettleserhistorikken med kontoen din, så kan du få reklame basert på nettsider som du har besøkt, inkludert nintendo.no. Nødvendig data samles inn via Google Analytics og gjør at vi lettere kan rette annonser til forbrukere som allerede har vist interesse for et produkt. Den innsamlede informasjonen gir ikke mulighet til å identifisere en bestemt person eller bruker. Du kan lese mer om hvilken informasjon Google samler inn her: http://www.google.com/policies/privacy/.

Google konto-brukere kan når som helst endre annonseopplevelsen sin ved å slå på og av denne formen for annonser i sine kontoinnstillinger.

Brukere kan også forhindre at data samles inn via DoubleClick-informasjonskapselen samt at den siden håndteres av Google ved å laste ned og installere nettlesertillegget for DoubleClick her: https://www.google.com/settings/ads/plugin.

Et annet alternativ for å deaktivere DoubleClick-informasjonskapsler er å besøke https://www.google.com/settings/ads/anonymous.