Skip to main content

Nintendo Switch Online

Spill online og bruk den dedikerte mobilappen til å avtale spillmøter med vennene dine.

Spill online med Nintendo Switch

Du må ha et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement for å kunne spille med eller mot andre spillere online.

Vær oppmerksom på at det som regel kreves at du abonnerer på denne tjenesten for å kunne spille online med Nintendo Switch (unntak kan forekomme).

Onlinelobby og stemmechat

En dedikert mobilapp som lenkes til Nintendo Switch lar deg invitere venner til å spille online, arrangere spillmøter og chatte under pågående kamper i kompatible spill - alt via mobilappen.

Appstore

Google Play

Nintendo Entertainment System

Spill klassiske NES-spill hvor som helst og når som helst. Spillere som abonnerer på «Nintendo Switch Online»-tjenesten vil få tilgang til en samling med klassiske NES-spill, som f.eks. Balloon Fight, Baseball, Donkey Kong, Double Dragon, Dr. Mario, Excitebike, Ghosts’n Goblins, Gradius, Ice Climber, Ice Hockey, The Legend of Zelda, Mario Bros., Pro Wrestling, River City Ransom, Soccer, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, Tennis og Yoshi.  Nye klassikere legges til hver måned.

Alle klassiske NES-spill vil fungere med voice chat-funksjonen via Nintendo Switch Online smartphone app, og du kan spille disse spillene både online og offline.

Eksklusive kampanjer

Abonnenter kan delta i spesialkampanjer hvor de kan kjøpe produkter til en gunstigere pris i Nintendo eShop.

Abonnement

Nintendo Switch Online membership

Individuelt medlemskap

1 måned (30 dager)
 
3 måneder (90 dager)
 
12 måneder (365 dager)
 

Familiemedlemskap

12 måneder (365 dager)
 

Nintendo Switch Online + Expansion Pass membership

Individuelt medlemskap

12 måneder (365 dager)
 

Familiemedlemskap

12 måneder (365 dager)
 

Nintendo Account

For å benytte konsollens onlinetjenester må du først ha en Nintendo Account. Du kan opprette en Nintendo Account ved å trykke på knappen under.

Lag en Nintendo Account

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan kan jeg abonnere på denne tjenesten? 

  Du kan abonnere på denne tjenesten ved å kjøpe et "Nintendo Switch Online"-medlemskap fra Nintendo eShop på Nintendo Switch.

 • Kan jeg teste Nintendo Switch Online gratis?

  Du kan prøve Nintendo Switch Online gratis i sju dager. Velg alternativet Nintendo Switch Online til venstre i menyen i Nintendo eShop for å aktivere gratisperioden din.

  NB! Én gratisperiode per Nintendo Account. I løpet av gratisperioden kan du spille online, benytte deg av stemmechat via smartphone-appen, bruke Save Data Cloud og Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-tjenesten. Det er ikke mulig å kjøpe Nintendo Entertainment-håndkontrollerne i løpet av testperioden. Om automatisk fornyelse er aktivert, vil abonnementet automatisk oppdateres som et individuelt månedsabonnement (30 dager). Om du derimot ikke vil kjøpe et medlemskap, så kan du slå av den automatiske fornyelsen i løpet av gratisperioden, slik at du ikke må betale noe.

 • Hva koster tjenesten i Norge?

  Gjeldende priser finner du på Nintendo eShop.

 • Kommer det til å trekkes penger automatisk fra kortet mitt når Nintendo Switch Online-tjenesten lanseres den 19. september 2018?

  Nei. Gratisperioden kommer bare til å avsluttes. Du må aktivt kjøpe et medlemskap for å kunne fortsette å bruke tjenesten.

Onlinespilling

Save Data Cloud

Individuelt medlemskap og familiemedlemskap

Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online

Automatisk fornyelse

 • Hvordan fungerer den automatiske fornyelsen av medlemskapet?

  Om du ved tidspunktet for automatisk fornyelse har tilstrekkelig med penger på Nintendo eShop-kontoen din, så vil pengene bli tatt fra denne kontoen. Om du derimot ikke har nok penger, så kommer den lagrede betalingsmetoden din til å brukes for å automatisk legge til resten av summen som kreves for å kjøpe medlemskapet.

  Vennligst merk deg at du må være 18 år eller eldre for å benytte deg av en automatisk fornyelse av medlemskapet.

 • Hvordan blir medlemskapstypen for automatisk fornyelse bestemt?

  Den samme medlemstypen som du allerede bruker vil vanligvis bli kjøpt automatisk. Om du aktiverer en sjudagers prøveperiode fra Nintendo eShop, vil et individuelt medlemskap for én måned bli kjøpt. Om du derimot kjøper en annen medlemskapstype enn den du har i dag, så vil den siste medlemskapstypen benyttes ved en automatisk fornyelse. Om du for eksempel kjøper et medlemskap på 12 måneder under et 3 måneders medlemskap, så kommer den neste automatiske fornyelsen til å skje etter 12 måneder.

  Vennligst merk deg: Om du benytter deg av et familiemedlemskap vil det ikke være mulig å endre den automatiske fornyelsen til et individuelt medlemskap.

 • Er det mulig å slå av den automatiske fornyelsen av medlemskapet?

  Ja, det kan stoppes når som helst. For å gjøre dette må du gå inn i Nintendo eShop, velge Nintendo Switch Online, klikke på «Pass Settings» og deretter «Terminate Automatic Renewal». Du kan også avbryte den automatiske fornyelsen ved å gå inn på nettsiden for Nintendo Account. Gå da inn i «Shop Menu», klikk på «Pass Settings» og siden «Terminate Automatic Renewal».

Liste over onlinetjenster

TjenesteAbonnentIkke abonnent
Onlinespill*
Nintendo Switch Online app
Nintendo Entertainment system – Nintendo Switch Online
Save Data Cloud
Eksklusive medlemstilbud
Systemoppdateringer
Spilloppdateringer
Tilgang til Nintendo eShop **
Registrere og håndtere venner **
Dele skjermbilder via sosiale medier **
Nyheter

**

Mobilappen Nintendo Switch Parental Controls (foreldrekontroll)

**

* Med noen få unntak krever denne tjenesten tilgang til Nintendo Switch Online Service.

** En Nintendo Account er påkrevd for å benytte denne tjenesten.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge