Skip to main content

Informasjonskapsler

Nintendo.no bruker informasjonskapsler, eller «cookies» som de også kalles. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller smarttelefonen din når du besøker en nettside.

Informasjonskapslene lagrer ikke personlig informasjon, men hjelper oss å holde styr på nettleseren din slik at den blir unik for våre interne systemer. Vi trenger denne informasjonen for å kunne hente statistikk fra nettsiden vår. Det er for eksempel viktig for oss å vite hvor mange unike besøkende vi har til enhver tid, og hvilke nettlesere som blir benyttet for å kunne optimalisere opplevelsen for våre besøkende.

Ved hjelp av denne informasjon kan vi også sørge for at våre egne produktannonser ikke vises flere ganger på rad dersom vi har flere annonser som deler samme plass på nettsiden. Det samme gjelder også for nyhetsspotter og lignende.

Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler fra Nintendo.no lenger kan du skru det av her.

Informasjonskapsler fra tredjepart

Vi bruker også informasjonskapsler fra tredjepart for å forbedre opplevelsen på nettsiden vår. 

  • Matomo gjør at vi kan se hvor mange besøkende vi har på nettsiden og hvor vi kan se hvilke sider som er mest besøkt. Vi deler ikke denne informasjonen med noen tredjepart. Om du ønsker å ikke bli sporet i det hele tatt kan du reservere deg her.
  • YouTube og den sørger blant annet for at aldersbegrenset innhold kun kan vises dersom besøkende er logget på med sin YouTube-konto. Les mer om YouTubes brukervilkår her.

Hvis du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du blokkere informasjonskapsler i nettleseren. Ingen informasjonskapsler vil da bli lagret, men visse deler av nettsiden vår kan slutte å fungere på riktig måte.

Slik endrer du innstillingene dine for informasjonskapsler i:


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge