nintendo logo

  • Nyheter

Test Mario Tennis Aces allerede den 1. juni!

Nintendo Switch-eiere kan teste Marios nye sportsspill i en gratis flerspillerdemo som vil være tilgjengelig i en begrenset periode.

Les mer …

Fang legendariske Yveltal eller Xerneas!

Få Xerneas i Pokémon Moon/Pokémon Ultra Moon eller Yveltal i Pokémon Sun/Pokémon Ultra Sun.

Les mer …

Nintendo Labo Toy-Con Garage - episode 3

Den tredje episoden i den nye videoserien om Nintendo Labo viser deg hvordan du kan forvandle Nintendo Switch-konsollen din til en gummistrikk-gitar.

Les mer …

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System vender tilbake!

Miniversjonen av den populære retrokonsollen vender tilbake til Norge i sommer.

Les mer …

Følg Nintendo under E3-messen i Los Angeles!

Nintendo vender tilbake til E3 i juni for å vise frem sine spill. Messen holdes i Los Angeles, men fans fra hele verden vil kunne følge med på Nintendos aktiviteter under E3 via sosiale medier.

Les mer …

Oppdatering fra Squid Research Lab – Splatoon 2: Octo Expansion, Rank X og mye mer!

Fikk dere med dere den seneste Nintendo Direct-presentasjonen, Inklings? Den inneholdt masse ny informasjon om Splatoon 2 til Nintendo Switch, inkludert Splatoon 2: Octo Expansion – en splitter ny solomodusutvidelse som kommer som betalt, nedlastbart innhold i sommer! For å ikke nevne flere baner og våpen, samt… Rank X!

Les mer …

Få med deg siste nytt om den kommende onlinetjenesten til Nintendo Switch!

Flere detaljer om «Nintendo Switch Online»-tjenesten som kommer i september har nå blitt avslørt. Betalingstjenesten vil blant annet by på onlinespilling og et voksende bibliotek av klassiske Nintendo-titler.

Les mer …

Stor Splatoon 2-oppdatering!

Gode nyheter, Inklings! Versjon 3.0 er endelig her. Den nye oppdateringen inneholder, som du sikkert allerede har fått med deg, den nye X-rankingen for toppspillere i Ranked Battle, over 100 nye gjenstander (klær og utstyr), våpentilpasninger og et gjensyn med Callie, en av de berømte søstrene i den populære popduoen Squid Sisters!

Les mer …

Påskekonkurranse!

Her er konkurransen du har ventet på; endelig har du muligheten til å vinne en Nintendo Switch-konsoll! Men ikke nok med det! Du kan også vinne ett eksemplar av Kirby Star Allies - et nytt og fargerikt actionspill for flere spillere!

Les mer …