nintendo logo

  • Nyheter

Dette er banene i den nordiske Splatoon 2-finalen!

Den nordiske finalen i Splatoon 2 European Championship 2018-2019 nærmer seg med stormskritt, og vi kan nå avsløre hvilke baner finalistene skal kjempe på.

Les mer …

Yoshi’s Crafted World og Kirby’s Extra Epic Yarn lanseres i mars!

Begge spillene byr på en håndlaget stil, populære Nintendo-karakterer og plattform-action som kan nytes av spillere i alle aldre.

Les mer …

Årets siste konkurranse!

Var det ikke en Nintendo Switch-konsoll til deg under juletreet? Eller kanskje du har lyst på en til? Nå har du i alle fall muligheten til å vinne en Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Limited Edition i facebook-konkurransen vår!

Les mer …

Fire lag er klare for finalen i det nordiske mesterskapet i Splatoon 2!

Den fjerde og aller siste kvalifiseringsrunden er over, og vi har nå fire finalister som skal kjempe om en plass i Splatoon 2 European Championship 2018-2019.

Disse lagene kjempet om en plass i finalen forrige lørdag:

  • Pyykkipojat (gruppe 1)
  • The Splat Pack (gruppe 1)
  • Potatoheads (gruppe 1)
  • Team Rygrad (gruppe 2)
  • Bloopers (gruppe 2)
  • Iced Ink (gruppe 2)

Tusen takk til alle som deltok! Pyykkipojat gikk av med seieren og har dermed kvalifisert seg til den nordiske finalen i Stockholm den 26. januar. Der vil de møte de tre andre finalistene, nemlig Ämpäri Gang, bay bait og Team Blackfisk. Finalen vil streames live, slik at alle kan følge det spennende oppgjøret mellom lagene. Laget som står igjen til slutt vil gå videre til den europeiske finalen i Paris den 9.-10. mars.

Vi ønsker alle deltagere lykke til! Følg gjerne den nordiske Splatoon-kontoen vår på Twitter for å få med deg siste nytt om denne turneringen.

Meld deg på den siste kvalifiseringsrunden i det nordiske mesterskapet i Splatoon 2!

Tre kvalifiseringsrunder har så langt blitt avholdt, og den aller siste runden holdes førstkommende lørdag!

Les mer …

Super Smash Bros. Ultimate setter nye rekorder!

Super Smash Bros. Ultimate  er det raskest selgende spillet som noensinne har blitt utgitt til en Nintendo-hjemmekonsoll i Europa.

Les mer …

Ny turneringsside for Splatoon 2!

Det finnes nå et nettbasert fellesskap hvor du kan finne nye lagkamerater, danne nye lag og delta i online-turneringer om du har Nintendo Switch Online.

Les mer …

Årets første konkurranse!

Nytt år, nye spill og nye konkurranser! Vi feirer at fanfavoritten New Super Mario Bros. U  lanseres som en deluxe-utgave til Nintendo Switch den 11. januar med en facebook-konkurranse!

Les mer …

Den tredje kvalifiseringsrunden i det nordiske mesterskapet i Splatoon 2 er avgjort!

Den tredje, og nest siste, kvalifiseringsrunden er over og vinnerlaget er kåret.

Les mer …