nintendo logo

  • Nyheter

Konkurrer med Nintendo Labo!

Jakten på Europas beste Nintendo Labo-skapelser starter nå. Uansett om du er en mesteroppfinner eller en kreativ sjel, så kan du bli med å konkurrere om fantastiske premier, inkludert en eksklusiv spesialutgave av Nintendo Switch, i Nintendo Labo Creators Contest!

Les mer …

YO-KAI WATCH BLASTERS kommer i september!

Gjør deg klar for overnaturlige rampestreker og kaos når YO-KAI WATCH BLASTERS kommer til Nintendo 3DS i september!

Les mer …

Nintendos E3-nyheter

Fortnite lanseres til Nintendo Switch i dag, mens mange nye titler, som det nye Super Smash Bros.-spillet og to nye Pokémon-spill, kommer til Nintendo Switch senere i år.

Les mer …

Fang Tornadus og Thundurus

Fang Tornadus og Thundurus via Nintendo Network fram til 22. juli!

Les mer …

Spill Mario Kart 8 Deluxe med Nintendo Labo!

Oppdag en ny måte å spille Mario Kart 8 Deluxe på med Nintendo Labo!

Les mer …

Nye Pokémon-spill kommer til Nintendo Switch i november!

The Pokémon Company International (TPCi) og Nintendo holdt i dag en spesiell pressekonferanse i Japan hvor de annonserte tre nye måter å spille Pokémon på Nintendo Switch - Pokémon: Let’s Go, Pikachu!, Pokémon: Let’s Go, Eevee! og et såkalt «free-to-start»-spill som har fått navnet Pokémon Quest. TPCi avslørte også at det neste spillet i hovedserien, som ble annonsert under E3 i fjor, vil komme til Nintendo Switch mot slutten av 2019.

Les mer …

Wario vender tilbake med det største WarioWare-spillet hittil!

Last ned en gratis demoversjon av WarioWare Gold i dag!

Les mer …

Splatoon 2 European Championship

Nintendo har annonsert et nytt europeisk mesterskap i Splatoon 2. Klarer de regjerende, europeiske mesterne «Backsquids» å beholde tittelen i det kommende mesterskapet som holdes i 2018-2019? 12 lag vil kvalifisere seg til den store finalen gjennom regionale turneringer, så la jakten på det beste Splatoon 2-laget i Europa begynne! 

Les mer …

Tre Nintendo 3DS-spill føyer seg inn i rekken av Nintendo Selects-titler i juni!

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D og Super Mario Maker for Nintendo 3DS blir Nintendo Selects-titler.

Les mer …