Skip to main content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ble det raskest selgende Zelda-spillet noensinne med mer enn 10 millioner solgte eksemplarer i løpet av spillets første lanseringshelg!

fredag 19. mai 2023
Spillet er også det raskest selgende Nintendo-spillet i Europa!

På bare tre dager etter lanseringen av The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hadde spillet solgt over 10 millioner kopier globalt, og ble med dette det raskest selgende Zelda-spillet noensinne!

«I konsollens syvende år ser vi fortsatt at Nintendo Switch har et sterkt moment i markedet, som denne rekordlanseringen viser,» sier presidenten i Nintendo of Europe, Stephan Bole. «Vi er virkelig takknemlige for alle Zelda-fansene der ute, og gleder oss til å se hvilke eventyr de setter ut på og hva de skaper på reisene deres gjennom Hyrule.»

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom er en direkte oppfølger til The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Du velger her selv hvilken vei du tar gjennom de majestetiske landskapene i Hyrule, eller blant de mystiske øyene som svever oppe blant skyene. En rekke nye lokasjoner og severdigheter venter deg, og i tillegg vil du måtte løse gåter som vil kreve en kombinasjon av både problemløsning og kreativitet! Klarer du å ta i bruk Links nye evner for å slå tilbake mot de onde kreftene som truer kongeriket?

The Legend of Zelda-serien med action- og eventyrspill startet for hele 35 år siden når originalspillet The Legend of Zelda ble lansert til Nintendo Entertainment System in 1987 i Europa (og i 1986 i Japan til Famicom). Du spiller som helten Link, og det er opp til deg å utforske verdenen som ligger for dine føtter, kjempe mot fiender og løse mysterier og gåter gjennom majestetiske landskap så vel som i mørke grotter. Zelda-serien har frem til mars 2023 solgt over 130 millioner spill globalt.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge