Skip to main content
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle

Nintendo Switch

Nyt den ekte konsollfølelsen, uansett hvor du er!

Synes du at det er irriterende når du må avslutte spillingen fordi du må reise et sted? Nintendo Switch-konsollen kan tilpasses dine behov, slik at du kan spille de spillene du vil, uansett hvor travelt livet er!

Dette er begynnelsen på en ny æra, hvor du ikke trenger å tilpasse livet ditt for å få tid til å spille - i stedet tilpasser konsollen seg etter din livsstil. Nyt spillene dine når som helst, hvor som helst og med hvem som helst! Nintendo Switch tilbyr enestående fleksibilitet!

Tre ulike spillmoduser

TV mode
TV-modus

Spill sammen på stor skjerm

Når du er hjemme hviler konsollen i Nintendo Switch-dokken som kobler den til TV-en og lar deg, familien din og vennene dine spille på storskjermen i stuen.

Tabletop mode
Bordmodus

Del skjermen, del gleden

Ta med deg konsollen hvor som helst og del gleden med andre, selv på steder der en TV ikke er tilgjengelig! Plasser konsollen på et bord med den innebygde støtten og gi en Joy-Con til en venn, så kan dere spille med eller mot hverandre direkte på konsollens skjerm.

Handheld mode
Håndholdt modus

Nyt fantastiske spill på farten

Med Nintendo Switch kan du nyte favorittspillene dine overalt. Løft konsollen ut av dokken og fortsett spillingen i håndholdt modus!

Joy-Con

Nintendo Switch har to individuelle håndkontrollere, en på hver side av konsollen. Disse heter Joy-Con.

Joy-Con-kontrolleren kan brukes alene eller sammen med et Joy-Con-grep som da gjør at den fungerer som en tradisjonell håndkontroller. Du kan også velge å gi den ene Joy-Con-kontrolleren til en venn slik at dere kan spille med hver deres kontroller.

Del gleden med Joy-Con!

Ved å gi en Joy-Con til en venn, kan dere spille med eller mot hverandre hvor som helst.

Du kan holde Joy-Con-kontrollene både vertikalt og horisontalt når du spiller, og du kan selvsagt også bruke en i hver hånd.

Joy-Con controllers

Opplev nye vibrasjoner

Joy-Con-kontrollerne inneholder en avansert HD rumble som kan berike kompatible spill med diskret vibrering som er mye mer realistisk enn tidligere.

Forestill deg at en Joy-Con er et glass med isbiter. Med HD rumble kan du føle hvordan isbitene beveger seg og støter mot kantene inne i din Joy-Con når du vrir og vender på kontrolleren. HD rumble føles så realistisk at du til og med kan avgjøre hvor mange isbiter en Joy-Con inneholder, nesten som om du faktisk holder et glass i hånden.

Med den innebygde HD rumble-funksjonen i Joy-Con-kontrollerne kan du oppleve et realismenivå som det ikke er mulig å skape kun ved hjelp av lyd og bilde.

Oppdager form, bevegelse og avstand

Det innebygde IR-bevegelseskameraet i Joy-Con (R) kan måle avstanden, formen og bevegelsen til gjenstander som fanges opp av kameraet.

Kameraet kan for eksempel måle hvor langt unna spillerens hånd er, samt om den former stein, saks eller papir. 

Koble opp til 8 konsoller sammen

Local Co-op

Spill sammen med venner på en storskjerm!*

*Det kan være behov for flere håndkontroller (selges separat).

Local wireless

Nintendo Switch gjør det enklere å spille sammen, ettersom opptil 8 konsoller kan kobles sammen lokalt.

Online multiplayer

Med et Nintendo Switch Online-medlemskap kan du spille med eller mot spillere fra hele verden via internett! Medlemskapet gir deg også tilgang til spesialtilbud og et stadig voksende bibliotek med klassiske NES- og Super NES-spill som har fått nye online-funksjoner. Abonnenter kan også benytte seg av en applikasjon for smartenheter som lar dem invitere venner til å spille online, sette opp avtaler og chatte med hverandre mens de spiller.

Nintendo Switch Online

Spesifikasjoner

Nintendo Switch - fremside

Console - Front

Nintendo Switch - bakside

Console - Back

Nintendo Switch dokkingstasjon - fremside

Nintendo Switch dock - Front

Nintendo Switch dokkingstasjon - bakside

Nintendo Switch dock - Back

Joy-Con grip - fremside

Joy-Con grip - Front

Joy-Con - fremside

Joy-Con - Front

Joy-Con - side

Joy-Con - Side

Joy-Con - bakside

Joy-Con - Back

Joy-Con strap - fremside

Joy-Con strap - Front

Joy-Con strap - side

Joy-Con strap - Side

HOME-menyen

Fra HOME-menyen kan du starte spill og endre innstillinger. Du kan også håndtere vennelisten og brukerkontoen din samt justere systeminnstillinger.

Funksjoner i fokus

 • Nintendo Switch Online
  Nintendo Switch Online

  Tilgang til mange ulike Nintendo Switch Online-tjenester, les de siste spillnyhetene og sjekk din medlemsstatus.

 • News

  De seneste spillnyhetene vil bli sendt direkte til Nintendo Switch.

 • Nintendo eShop
  Nintendo eShop

  Du kan kjøpe digitale spill via Nintendo eShop, og du kan også finne mer informasjon om spilltitler samt se på reklamefilmer og trailere.

 • Album
  Album

  Her kan du sjekke ut skjermbilder eller videoklipp som du har tatt via «Capture»-knappen. Du kan også legge til tekst og publisere bildene dine på sosiale medier. Du kan også overføre de trådløst til andre enheter.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge