Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch – mai 2024

tirsdag 30. april 2024
Kommende spill til Nintendo Switch – mai 2024
Snart vil du kunne dykke ned i det rolige havdypet, utforske en travel storby som en katt, brette ut et hysterisk morsomt eventyr sammen med Mario og mye mer! Sjekk ut spillene som lansers i mai!

ENDLESS OCEAN LUMINOUS – 2. mai

Bli med under den gigantiske havoverflaten i Endless Ocean Luminous! Her vil du oppdage en undersjøisk verden som forandrer seg med hvert eneste dykk. Over 500 sjøskapninger og nedgravde skatter venter deg. Utforsk havet i det tempoet du ønsker, alene eller sammen med opptil 30 dykkere online.

Little Kitty, Big City – 9. mai

Gjør deg klar for et vimsete og supersøtt eventyr når Little Kitty, Big City lanseres på Nintendo Switch. Etter en litt for lang blund våkner du opp i en stor og åpen verden, og nå er tiden inne for å vende snuten hjemover. Men det er lettere sagt enn gjort! Spesielt når man er på jakt etter litt kos, når man kanskje må hjelpe andre dyr på veien eller bare har lyst til å lage litt bøll. Du vet, en normal dag for enhver katt!

ANIMAL WELL – 9. mai

I ANIMAL WELL vil du møte skapninger av alle størrelser, noen hjelpsomme og andre ondskapsfulle. Kos deg i et ikke-lineært plattformeventyr med en rekke sammenkoblede labyrinter. Ved å bruke miljøet rundt deg og ting du plukker opp på veien vil du kanskje klare å finne ut brønnens dypeste hemmeligheter...

Biomutant – 14. mai

Utforsk en verden som er i ruiner og utfordre selve skjebnen i Biomutant. Her må du kombinere muterte egenskaper med kamp. Både skyting og kampsport må til i dette post-apokalyptiske actionrollespillet, hvor hvert eneste valg avgjør hvordan historien din ender. Vil du redde verden? Eller ende opp med å gjøre fremtiden enda mørkere?

Lysfanga : The Time Shift Warrior – 14. mai

Skru tiden tilbake for å lage kloner av deg selv, og slåss med din helt egne armé i det taktiske actionspillet Lysfanga : The Time Shift Warrior. Her må du skape en legion for å komme seirende ut av kamper mot horder av monstre. Du er den eneste som kan redde Antala!

Lorelei and the Laser Eyes – 16. mai

Lorelei and the Laser Eyes

I form av et gammelt hotell, midt i Europa, finner du et hus fylt av surrealistiske gåter som vil få hårene til å reise seg! Opplev et nytt eventyr fra skaperne av Sayonara Wild Hearts, for nå venter et mordmysterium uten sidestykke! Løs gåtene og prøv å dekode hva som venter deg i Lorelei and the Laser Eyes.

PAPER MARIO: THE THOUSAND-YEAR DOOR – 23. mai

Et hysterisk morsomt eventyr, fylt av fargerike (og brettbare) karakterer, venter deg når Paper Mario: The Thousand-Year Door lanseres til Nintendo Switch. Bli med Mario og vennene hans, sammen med noen nye og ganske så fargerike karakterer, idet de starter jakten på «Crystal Stars». Kos deg på et fantastisk Mario-eventyr som ikke sparer på humoren!

Duck Detective - The Secret Salami – 23. mai

Duck Detective - The Secret Salami

Bruke dine «and»-alyseevner for å gå over bevismaterialet og fylle inn hullene i dette koselige mysterie-eventyret som venter deg i Duck Detective - The Secret Salami. Her må du utføre din egen etterforskning og intervjue mistenkte for å finne ut hva de skjuler. Ved å samle bevis vil du kanskje få kvekt saken en gang for alle!

Construction Simulator 4 – 28. mai

Construction Simulator 4

I Construction Simulator 4 ligger Canadas ville natur og kystområder for tur! Nå gjelder det bare å få entreprenørvirksomheten i gang! Over 100 forskjellige jobber venter deg, så det er bra du har 80 forskjellige kjøretøy, maskiner og deler tilgjengelig!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge