Skip to main content

Paper Mario: The Thousand-Year Door

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 23. mai 2024
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • Intelligent Systems
Språk
  • Engelsk
  • © Nintendo. Program © Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS. © 2004 Nintendo. Game Developed by INTELLIGENT SYSTEMS.
Nintendo GameCube-klassikeren kommer endelig tilbake med oppdatert grafikk til Nintendo Switch!

Princess Peach spør Mario om han kunne tenke seg å være med på en skattejakt! Mario stiller velvillig opp og drar øyeblikkelig til byen Rogueport, men hvor har Peach blitt av? Etter å ha hørt legenden om «Crystal Stars», bestemmer Mario seg for at den beste måten å finne Peach på, er nettopp ved å starte skattejakten etter de mytiske stjernekrystallene

Men Mario er langt fra alene om å jakte på krystallstjernene, og denne gangen er det ikke bare Bowser som står i veien! Vil Mario noensinne finne tilstrekkelig med stjernekrystaller for å kunne åpne «Thousand-Year Door», og vil han klare å redde hele verden?

En papirverden full av overraskelser

For å finne «Crystal Stars» må du langt utenfor byveggene til Rogueport, og alle mulige slags overraskelser venter deg: En gigantisk drage i et skummelt slott, en forbannet landsby hvor det alltid er skumring, og et detektivmysterium ombord på et tog, for å nevne noe.

Det er ikke alltid like lett å komme seg rundt på et papirbrett, og derfor er det ekstra fint at Marios papiregenskaper kan være til hjelp. Du kan for eksempel gjøre Mario om til et papirfly slik at han kan komme seg over avgrunner eller snu Mario slik at han kan skvise seg gjennom trange partier. Du vil også oppdage andre papiregenskaper utover i spillet!

For en gjeng

Gjennom den episke reisen du begir deg ut på, vil du møte en rekke fargerike og spennende karakterer som følger deg på deler av skattejakten. De vil hjelpe deg med å finne «Crystal Stars», og har selvfølgelig også sine egne historier og reiser du blir en del av.

Hver av vennene du plukker opp på reisen har sine egne unike egenskaper. For eksempel kan Goombella avsløre mer informasjon om fiender eller steder du besøker, Koops kan på sin side få tak i ting som ellers ville vært utenfor rekkevidde og Madame Flurrie blåser vekk hindringer for å finne skjulte veier. Du kan også benytte deg av disse egenskapene i kamp mot fiender.

Kampens teater

Når du møter fiender på reisen din, vil det raskt starte en rundebasert kamp til glede for et jublende publikum. Du kan bruke alle slags triks for å komme seirende ut, inkludert angrep du låser opp underveis ved å samle «Crystal Stars».

Men det handler ikke bare om å velge hvilke angrep du skal bruke, for du må også trykke på riktig tidspunkt for å øke skaden mot motstanderen. Jo bedre du treffer knappen for angrep, desto større heiagjeng får du!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge