Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch - mars 2024

mandag 4. mars 2024
Kommende spill til Nintendo Switch - mars 2024
Snart vil du kunne tre inn i rampelyset på Nintendo Switch, redde Mummidalen, gjenerobre skjebnen din i en fantastisk eventyrverden, ta opp kampen for å beskytte en galakse langt, langt borte, og masse mer!

Check out this selection of games launching in March.

SPLATOON 3: Fresh Season 2024 – 1. mars

Fresh Season har endelig kommet til Splatoon 3! Sleng maling utover en rekke nye brett både i «Salmon Run»-modusen så vel som i vanlige kamper. Du finner også en rekke nye våpen og, selvfølgelig, en helt ny katalog med rykende ferske dekorasjoner og utstyr, med mer

Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen – 7. mars

Tre inn i Mummidalens fantastiske verden i Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen. I dette historierike og musikalske eventyrspillet må du ta på deg oppdraget med å gjenopprette harmonien og balansen i selveste Mummidalen. Du vil hjelpe dalens små og store innbyggere, samt ta opp kampen mot de onde parkvokterne. Dette gjør du med hjelp fra ditt trofaste munnspill, litt sniking, og sammen med vennene du møter underveis.

Unicorn Overlord – 8. mars

Befri kongeriket og ta tilbake fremtiden din i dette taktiske fantasirollespillet fra skaperne av 13 Sentinels: Aegis Rim. Kjemp mot skjebnen og legg ut på et kongelig eventyr uten sidestykke, sammen med en rekke trofaste allierte! Du må utføre de mest heroiske handlinger for å virkelig bli kjent i alle de fem nasjonene.

Contra: Operation Galuga – 12. mars

Et helt nytt spill i den kritikerroste Contra-serien er endelig her! Opplev den mesterlige nytolkningen av actionsjangeren «løp-og-skyt» fra 80-tallet på en moderne konsoll. Med heftig grafikk og lyd, nye brett, nye fiender og ny spillmekanikk, ligger alt til rette for eksplosive og nostalgiske øyeblikk sammen med opptil tre venner i samarbeidsmodusen.

STAR WARS: Battlefront Classic Collection – 14. mars

Spill som dine favoritthelter (og fiender) i ikoniske slag fra STAR WARS-universet. I STAR WARS: Battlefront Classic Collection vil du sette ut på et episk romeventyr som strekker seg over hele galaksen, både i historiemodusen og gjennom «Galactic Conquest»-modusen. I tillegg kan du spille over internett med opptil 64 spillere, samt nyte en oppgradert versjon av «Hero Assault»-modusen!

Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition – 15. mars

Opplev et historiedrevet rollespill satt til en åpen verden. Her vil du bli dratt inn i et episk middelalderseventyr som tar deg gjennom det Romerske Riket. I Kingdom Come: Deliverance – Royal Edition blir det opp til deg å hevne dine foreldres drap, kjempe mot invaderende styrker og velge mellom en mengde oppdrag for å få mer innflytelse og makt.

PRINCESS PEACH: SHOWTIME! – 22. mars

Madame Grape har tatt over Sparkle Theater, og nå er det opptil Princess Peach å redde både stykket og dagen! I Princess Peach: Showtime! må du ta på deg rollen som en sverdfekter, en detektiv, en cowgirl og masse mer! Det gjelder å bringe stykket og teateret til en stående applaus for å stoppe Madame Grapes onde planer!

SOUTH PARK: SNOW DAY! – 26. mars

Bli med Cartman, Stan, Kyle og Kenny for å feire den mest magiske dagen i ethvert barns liv, nemlig «SNOW DAY»! Spill sammen med opptil tre venner, og kjemp dere gjennom hele den snødekte byen i SOUTH PARK: SNOW DAY!, der engasjerende og actionfylte kamper venter dere i et helt nytt South Park-eventyr

Pepper Grinder – 28. mars

Gjør deg klar for et actionfylt pirateventyr med hovedpersonen Pepper, en sjøvant sjel med en sterk lidenskap for skatter og, selvfølgelig, Grinder, hennes superraske boreverktøy. Bor deg gjennom terrenget, kontroller maskiner og knus alle fiender som blokkerer veien for å gjenvinne formuen din... som du skal ha tilbake med renter!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge