Skip to main content

WarioWare: Move It! beveger seg over på Nintendo Switch!

onsdag 1. november 2023
Wario er endelig tilbake, og denne gangen har han med seg over 200 lynraske mikrospill som garantert får deg i bevegelse!

Det er bare å gripe tak i et par Joy-Con-kontrollere og komme seg i bevegelse med WarioWare: Move It! Her vil du måtte riste, slå, danse, vrikke og til og med neie deg til seier gjennom en rekke helsprø mikrospill som bare varer noen sekunder hver! Du vil måtte posere til «forms»-modusen, hvor du må ta på deg selvsikkerheten til en motedronning eller stoltheten til den kyllinglignende skapningen Ba-KAW, før du starter å bevege deg! Sjekk ut traileren for å se flere av spillets moduser. Og selvfølgelig vil du kunne spille alene eller sammen med opptil tre venner!

I historiemodus vil hver spiller ha sin egen karakter, og dere vil sammen kunne gå gjennom en rekke nivåer fylt av historier og lynraske mikrospill! Hvert nivå har også sin helt egen variasjon av «Forms» som er tilpasset mikrospillene, og med sin unike boss. Med to sett Joy-Con-kontrollere vil du kunne spille gjennom hele historiemodusen sammen med en venn. Etter hvert som du spiller vil du kunne låse opp en rekke ekstrabrett med mikrospill som garantert får deg til å bevege deg fra topp til tå (slik som Megagame Muscles)!

Når du har spilt et mikrospill, så vil det legge seg til i museums-delen av spillet. På denne måten kan du gå tilbake og trene på de brettene som du syntes var vanskeligst (eller morsomst). Du vil også kunne justere tempoet for å se hvor tullete (eller intens) et brett kan bli.

I den lokale party-modusen vil du kunne spille fra 2-4 stk. Her vil dere blant annet konkurrere om å nå målet uten å bli forsteinet av Medusa i «Medusa March». Eller dere kan ta en runde «Galactic Conquest», Warios brettspill med sine egne helsprø regler. Alle vil kunne ha det gøy med spill som «Go the Distance» hvor spillerne må ta en rekke mikrospill på rappen eller i «Who's In Control» hvor dere sammen skal gjette hvem av motstandernes spillere som faktisk spiller og hvem som bare later som. Eller hva med å finne ut hvem som er best til å følge legens merkeligste ordre i «Listen to the Doctor»?

  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_12.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_04.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_06.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_05.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge