Skip to main content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lanseres denne uken!

torsdag 11. mai 2023
Et episk eventyr venter deg både i og over Hyrule når The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom lanseres den 12. mai, til Nintendo Switch!

Det er opp til deg å finne sannheten bak den katastrofale hendelsen som ryster hele kongeriket! Du velger selv hvilken vei du tar gjennom de majestetiske landskapene i Hyrule eller blant de mystiske øyene som svever oppe blant skyene.

En rekke nye lokasjoner og severdigheter venter deg, og i tillegg vil du måtte løse gåter som vil kreve en kombinasjon av både problemløsning og kreativitet! Klarer du å ta i bruk Links nye evner for å slå tilbake mot de onde kreftene som truer kongeriket?

LINKS NYE OG NYTTIGE EVNER:

  • «Fuse»: Når du bruker «Fuse» kan du koble sammen objekter for å skape nye våpen med ulike funksjoner.
  • «Ultrahand»: Du kan bruke denne evnen til å feste eller løsne ting. Du bruker også denne mekanikken for å lage dine egne kjøretøy i spillet.
  • «Recall»: En evne som kan spole tilbake bevegelsen til et objekt. Link kan for eksempel bruke «Recall»-evnen på en eksplosiv tønne og sende den rett tilbake på fienden.
  • «Ascend»: Denne evnen gjør det mulig å komme gjennom tak på bygninger og i huler, perfekt om du ønsker å komme deg raskt opp på toppen.

Det blir også lansert en helt ny amiibo-figur, Link (Tears of the Kingdom), som gir deg tilgang til materialer og våpen, så vel som en unik duk til Links paraglider. Denne selges separat og lanseres samme dag som spillet. Du kan også skanne andre amiibo-figurer fra The Legend of Zelda-serien. Da vil du også få tilgang til materialer og våpen, så vel som unike duker til Links paraglider. Designet på duken er reflekteres av hvilken amiibo du skanner. 


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge