Skip to main content

Demoen til Another Code: Recollection er nå tilgjengelig i Nintendo eShop!

mandag 18. desember 2023
Etterforskningen starter nå! Hjelp Ashley med å finne hennes forsvunne far før Another Code: Recollection lanseres fredag den 19. january 2024.

Another Code: Recollection lanseres i sin helhet fredag den 19. januar 2024, men allerede nå finnes det en demo i Nintendo eShop som tar deg gjennom startkapittelet av Another Code: Two Memories, det første spillet i samlingen. Fremgangen du gjør når du spiller demoen overføres selvfølgelig til fullversjonen av spillet.

I demoen følger vi Ashley, en ung foreldreløs jente, som mottar et mystisk brev fra faren sin, som hun tidligere trodde var død. Brevet blir starten på en rekke mysterier som leder henne til den gåtefulle øya Blood Edward Island. I demoen vil du få en liten smakebit av alle de gåtefulle hindringene som ligger mellom deg og sannheten som skjuler seg på øya!

Another Code: Recollection inneholder både spillet Another Code: Two Memories og Another Code: Journey into Lost Memories i nyoppussede utgaver. Her vil du ved å avdekke fortiden finne sannhetene som skjuler seg i begge spillene, og denne gangen er miljøene fullt uforskbare og begge spillene har fått en visuell overhaling. Det er også nye stemmeskuespillere, gåter og musikk. I tillegg finnes det et (valgfritt) hint- og navigasjonssystem som gjør det lettere å holde kontroll på både hvor du skal og hva som skal løses.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge