Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch - februar 2024

onsdag 31. januar 2024
Kommende spill til Nintendo Switch - februar 2024
Snart vil du kunne gjenoppleve et av spillmediets mest klassiske rivaliseringer, du vil kunne jakte etter skjulte skatter, eller rett og slett sette i gang en hinsides storm!

Sjekk ut noen av spillene som lanseres til Nintendo Switch denne februarmåneden:

Jujutsu Kaisen Cursed Clash – 2. februar

JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH

Det er bare å holde deg fast i vennen din når dere hiver dere inn i Jujutsu Kaisen Cursed Clash, et 2-mot-2 slåssespill basert på den kule animeserien Jujutsu Kaisen. Her vil du kunne slåss som en av dine favorittkarakterer, finpusse kampferdighetene dine og teste ut stadig kraftigere angrep for å nedkjempe fiendene dine, en gang for alle!

Tomb Raider I-III Remastered – 14. februar

Tomb Raider I-III Remastered

Her vil du måtte løse en rekke mysterier som skjuler seg i fortidens ruiner. Tomb Raider I-III Remastered inneholder de tre første spillene i den revolusjonerende og kritikerroste spillserien. Følg Lara Croft jorden rundt i jakten på antikke skatter. Du vil også kunne velge mellom å spille med oppgradert grafikk eller med den originale polygon-baserte grafikken.

PlateUp! – 15. februar

PLATEUP!

Server de deiligste retter i denne kaotiske restaurant-simulatoren! I PlateUp! vil du kunne alliere deg med opptil tre venner, og sammen vil dere kunne skape deres drømmerestaurant. Det er dere som velger rettene på menyen, kjøper og plasserer kjøkkenutstyr, samt serverer kundene i lynets hastighet!

MARIO VS. DONKEY KONG – 16. februar

 

Den eldgamle rivaliseringen, som virkelig tok av på Game Boy Advance, blusser nå opp igjen i en nyversjon av Mario vs. Donkey Kong. Nyt den helt nye grafikken, og for første gang har spillet fått en tospillermodus! Her venter alle slags puslespill, og du vil virkelig få testet ut plattformevnene dine, alt for å gjenvinne de stjålne Mini-Marioene fra selveste Donkey Kong!

SPLATOON 3: SIDE ORDER – 22. februar

Inkopolis Square har mistet alle fargene, og innbyggerne er forsvunnet på mystisk vis. Nå blir det opptil deg å finne ut hva som skjedde mens du bestiger Spire of Order i «Wave 2» av Splatoon 3: Expansion Pass - Side Order, en enspilleropplevelse som er designet for å bli spilt om og om igjen!

Inkulinati – 22. februar

INKULINATI

Bli mesteren av «Living Ink» i Inkulinati, et rundebasert strategispill basert på gamle middelaldermanuskript! Bygg din helt egne monsterleir slik at du kan bekjempe og slå ut en rekke middelalderske superstjerner, alt for å samle opp fordeler og endelig slippe løs dine skjulte krefter.

Promenade – 23. februar

PROMENADE

En verden fylt til randen av hemmeligheter venter deg i dette nydelige 2D-plattformeventyret. Her vil du kunne utforske huler og møte merkelige bosser. Du vil også kunne jobbe sammen med en rekke fargerike karakterer for å løse gåtene i dette sjarmerende samlebaserte plattformspillet.

Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island – 27. februar

SHIREN THE WANDERER: THE MYSTERY DUNGEON OF SERPENTCOIL ISLAND

Shiren the Wanderer og hans følgesvenn, Koppa den snakkende ilderen, får en visjon om en mystisk jente og drar ut på et klassisk «dungeon-crawling»-eventyr for å redde henne! Utforsk store grotter og fangehull fylt med fiendtlige monstre, skjulte feller og rikelig med skatter! Alt dette og mye mer venter deg i Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island!

Heavenly Bodies – 29. februar

HEAVENLY BODIES

Oppdag nyansene av vektløs bevegelse i dette fysikkbaserte spillet! Her vil du måtte få kontroll over kosmonautens armer for å dytte, trekke og klatre deg gjennom fullstendig fysisk simulerte scenarier, alene eller i lokal samarbeidsspilling*.

*En kontroller kreves per spiller for å spille sammen, kontrollere selges separat.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge