Skip to main content

Ny Princess Peach: Showtime! Trailer – En rekke transformasjoner!

onsdag 24. januar 2024
Sceneteppet heves snart for Princess Peach: Showtime! som lanseres til Nintendo Switch den 22. mars 2024.

Prinsesse Peach skal nå ut på et helt eget eventyr, og slår seg sammen med Stella, vokteren av selveste «Sparkle Theater». Sammen må denne duoen redde teateret fra surpompene i Sour Bunch, så vel som fra den ondskapsfulle Grape.

Ved å bruke «Sparkle»-egenskapen vil Princess Peach kunne tre inn i scenelyset, uansett hvilke show som settes opp! Her vil hun kunne transformere seg over i den rollen som kreves for å konfrontere Grape og hans onde armé av skuespillere. Hver transformasjon gir Peach en dramatisk entré inn på scenen, hvor hun vil kunne få en rekke nye egenskaper basert på rollen som kreves. I den nyeste traileren fikk vi blant annet se to helt nye transformasjoner, nemlig Ninja Peach og Cowgirl Peach.

Som Ninja Peach må du bruke skyggene og dine snikeevner for å overrumple fiender, og du vil også kunne lure deg frem under vannet ved hjelp av et improvisert bambusrør. Om du derimot ønsker en litt mer actionfylt tilnærming, så er det bare å glede seg til Cowgirl Peach! Hun er like god på hesten som med lassoen, og du vil trenge begge egenskapene for å ri trygt inn i solnedgangen... eller i det minste til den neste scenen!

Du vil i Princess Peach: Showtime! måtte kjempe mot fiender fra scenekanten og helt opp til taket i rollen som en sverdkjemper, en detektiv, en konditor og til og med som en Kung Fu-mester, for å nevne noen få. Men dette er ikke noe vanlig eventyr – her kreves det eleganse og stil for å bringe stykket og teateret til en stående applaus!

Samtidig som Princess Peach: Showtime!, så lanseres også et par pastellrosa Joy-Con-kontrollere til Nintendo Switch den 22. mars 2024.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge