Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch – Oktober 2023

fredag 29. september 2023
Kommende spill til Nintendo Switch – Oktober 2023
I oktober må du forberede deg på å forvent det uventede, ta på deg detektivhatten, danse natten lang og mye mer! Sjekk ut listen under over utvalgte spill som lanseres i oktober på Nintendo Switch.

Wargroove 2 – 5. oktober

Wargroove 2 – October 5th

Dykk ned for litt mer tur-basert moro når det blir taktisk kamp til sjøs i det helt nye Wargroove-eventyret! Uroen sprer seg langs kysten av Aurania, og en ambisiøs ny fraksjon truer med å legge verdenen i ruin! Bruke din strategiske teft med nye kommandører og en rekke nye evner, moduser, med mer!

Detective Pikachu Returns – 6. oktober

Detective Pikachu Returns – October 6th

Detektiv Pikachu er tilbake på saken! Denne gangen er det både den gule pelskledde detektiven og hans makker Tim som må komme til bunns i mysteriene som skjuler seg i skyggene av Ryme City, en by hvor mennesker og Pokémon lever side om side. Dere vil måtte lete etter spor og intervjue vitner for å få puslebitene på plass, og kanskje klarer dere å løse alle sakene dere står ovenfor!

Batman: Arkham Trilogy – 13. oktober

Batman: Arkham Trilogy – October 13th

Gotham Citys ultimate beskytter er tilbake i denne ikoniske trilogien. Her vil du måtte stå ansikt til ansikt med Gothams mest beryktede superskurker! Eventyret starter med spillklassikeren Batman: Arkham Asylum, så vil du trå over i skyggene til Batman: Arkham Citys åpne verden, før det virkelig spisser seg til i Batman: Arkham Knight!

Sonic Superstars – 17. oktober

Sonic Superstars – October 17th

Nyt et gjensyn med mytiske Northstar Islands i en fantastisk nytolkning av hva et klassisk 2D-Sonic-spill burde være. Her får du høyhastighets actionplattformspillmoro på et helt nytt nivå! Velg mellom Sonic, Tails, Knuckles og Amy Rose, du vil selvfølgelig også kunne dra nytte av deres unike krefter, i tillegg til kraften fra «Chaos Emeralds» da selvfølgelig! Og tro meg, det trenger du for å beseire både Dr. Eggman og en gammel kjenning, nemlig Fang.

World of Horror – 19. oktober

World of Horror – October 19th

I dette spillet står vi rett før verdens undergang! Naviger deg gjennom en skremmende virkelighet i dette turbaserte-spillet som stiller deg ovenfor de mest umulige valg! Her snakker vi rett og slett om et kosmiskskrekkrollespill med rogelite-elementer. Utfør ritualer, avdekk mystiske spor og løs gåter i en rekke tilfeldighetsbaserte mysterier!

Super Mario Bros. Wonder – 20. oktober

Super Mario Bros. Wonder – October 20th

Bli med Mario og vennene hans på et helt nytt 2D-eventyr fullt av forundring! Overraskelsene venter rundt hvert hjørne: samle en Wonder Flower og se terrenget forandre seg, rør flytter seg, og stampende Bulrushes dukke opp, og selvfølgelig mye mer! Del undringen lokalt eller over internett med venner og familie.

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – 24. oktober

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – October 24th

Oppdag opprinnelsen til den taktisk spionasje-actionen METAL GEAR-serien er kjent for i én og samme pakke. Her vil du måtte infiltrere en rekke fiendtlige festninger over hele verden og du vil få oppleve den spennende filmatiske historien som METAL GEAR-serien er kjent for!

Just Dance 2024 Edition – 24. oktober

Just Dance 2024 Edition – October 24th

Det er bare å gjøre seg klar for en helt ny sangliste i Just Dance 2024! Med 40 sanger og universer så ligger alt til rette for en fantastisk kveld med dansing! Fra de nyeste hitene til kjente og kjære klassikere, inkludert Flowers av Miley Cyrus, How You Like That av BLACKPINK og I Wanna Dance With Somebody av Whitney Houston.

DAVE THE DIVER – 25. oktober

DAVE THE DIVER – October 25th

Ta et dypdykk på dagen og styr den flotte sushi-restauranten din om natten i dette uformelle og koselige rollespillet. Fang fersk fisk, oppgrader og smi utstyr og hjelp Dave og vennene hans med å avdekke hemmelighetene som skjuler seg langt nede i dypet!

Headbangers Rhythm Royale – 31. oktober

Headbangers Rhythm Royale – October 31st

Kan du ta tittelen «Master Headbanger»? Konkurrer online mot 29 andre duer i dette sprø og morsomme rytmespillet. Her er «Battle Royal» tatt til et nytt nivå, og du vil bli utfordret gjennom en rekke minispill hvor du blir testet på: minnet ditt, rytmen din, refleksene dine, reaksjonstiden din med mer! Du vil til og få testet hvor god du er i due rap!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge