Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch i september 2023

mandag 4. september 2023
Denne måneden lanseres en rekke spennende spill til Nintendo Switch! Du kan blant annet ta steget over i en tegnefilm, akkurat som om det skulle være lørdagsmorgen sent på 80- eller tidlig 90-tallet. Du vil også kunne kose deg i en magisk verden eller utkjempe episke kamper. Alt dette og mye mer får du vite mer om når vi tar en titt på spillene som lanseres til Nintendo Switch i september!

Chants of Sennaar – lanseres den 5. september

Chants of Sennaar

Tårnets folk har vært delt siden tidenes morgen. Men det sies at en dag vil en tilreisende være den som bringer balansen tilbake til riket. I Chants of Sennaar vil du kunne finne ut hva som skjuler seg bak tårnets mystiske fortid. Ved hjelp av det antikke språket i tårnet vil du kunne løse gåter som ved første øyekast kan virke helt låst. Klarer du å løse mysteriene som venter?

Fae Farm – lanseres den 8. september

Fae Farm

Ditt magisk hjem venter deg i vakre Azoria. Her ligger en fortryllende verden for dine føtter, klar til å utforskes! Lag din egen superkoselige gård og design din egen karakter. I tillegg vil du møte en rekke spennende og sjarmerende innbyggere, og det er nettopp dype vennskapsbånd og magi som vil definere reisen din når du setter ut på eventyr, enten alene eller sammen med opptil tre andre venner.

MythForce – lanseres den 12. september

Myth Force

Inspirert av 80- og 90-tallets lørdags- og søndagstegnefilmer vil du i MythForce sette ut på et skikkelig episk «rougelike»-eventyr! Med en kombinasjon av rå sverdkraft og trolldom, vil du i førstepersonsperspektiv kjempe mot horder av fiender, samt finne en rekke legendariske våpen. Alt ligger til rette for et fantastisk og fargerikt eventyr gjennom borgens utallige fangehull!

SUPER BOMBERMAN R 2 – lanseres den 13. september

SUPER BOMBERMAN R 2

Gjør deg klar for et eksplosivt gjensyn med Bomberman i SUPER BOMBERMAN R 2. Nye eventyr og spillmoduser venter deg! Her kan du også kose deg med klassikere som «Grand Prix», «Battle 64» i tillegg til en helt ny borg-modus, hvor du må kjempe for å beskytte eller plyndre til deg skatter. Du kan også slippe kreativiteten fri og designe dine helt egne brett som du kan dele med andre over internett.

Baten Kaitos I & II HD Remaster – lansers den 15. september

Baten Kaitos I & II HD Remaster

Avslør mysteriene til himmelen over og gjenvinn den tapte sjøen under deg i to tidløse rollespill som opprinnelig ble lansert til Nintendo GameCube, nå remastret i HD til Nintendo Switch. Bruk Magnus-kort og slipp løs kreftene dine for å angripe og helbrede mens du reiser gjennom det mystiske, svevende kontinentet hvor både tanker og bønner møtes.

Gloomhaven – lanseres den 18. september

Gloomhaven

Led en gjeng med leiesoldater gjennom den barske verdenen som venter deg når Gloomhaven endelig kommer til Nintendo Switch! Opplev det kritikerroste brettspillet, nå som et taktisk rollespill, hvor du kan utforske den mørke og utilgivelige verdenen som Gloomhaven er kjent for. Du kan velge blant 17 unike karakterer, så det er bare å gjøre seg klar for litt rundebasert kamp, og hvis du spiller kortene dine riktig kan du sette opp noen virkelig dødelige komboer! Du kan spille enten alene eller med opptil tre andre venner over internett.

Mortal Kombat 1 – lanseres den 19. september

Mortal Kombat 1

Opplev reinkarnasjonen av Mortal Kombat-universet som skapt av ild-guden Liu Kang. Mortal Kombat 1 er den nye æraen som venter i den ikoniske slåsspillserien. Med et helt nytt kampsystem og nye moduser ligger alt til rette for en real runde med tøffe «fatalities». Slåss deg gjennom en helt ny historie med kjente og kjære Mortal Kombat-karakterer, slik du aldri har sett dem før!

Pikmin 1+2 lanseres den 22. september

Pikmin 1+2 (physical version)

Nå kan du bli med på hele to av Kaptein Olimars mest episke reiser, når den fysiske versjonen av Pikmin 1+2 lanseres. Som alltid trår Pikmin til når farene truer, og de vil hjelpe Olimar med å utforske den hittil ukjente planeten han krasjlandet på! Klarer du sammen med Pikmin å hjelpe Olimar med å komme seg hjem igjen i Pikmin 1, eller blir du med tilbake til den merkelige planeten for å samle skatter som hans utkårede assistent i Pikmin 2?

Mineko’s Night Market – lanseres den 26. september

Mineko’s Night Market

Hjelp Mineko med å støtte landsbyen hennes i dette historiebaserte eventyrspillet som feirer japansk kultur! Utforsk mytologien rundt solkatten Nikko idet du drar ut på mystiske eventyr. Du vil også kunne lage spennende gjenstander for byens lokale marked.

EA SPORTS FC™ 24 – lanseres den 29. september

EA SPORTS FC™ 24

En helt ny æra venter deg når over 19.000 lisensierte fotballspillere tar til banen. I tillegg har du over 700 fotballag fordelt på mer enn 30 ligaer. Bygg opp din klubb og få den ultimate team-opplevelsen uansett om du spiller i «Rivals»-, «Squad Battles»-, eller »VOLTA FOOTBALL»-modusen.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge