Skip to main content

Kommende spill til Nintendo Switch – juli 2024

onsdag 3. juli 2024
Kommende spill til Nintendo Switch – juli 2024
Snart vil du kunne bli med på Nintendo World Championships: NES Edition, utforske Darkest Dungeon II og teste ut Arranger: A Role-Puzzling Adventure og mye mer!

Skru på Nintendo Switch og spill som om det var 1990! Turtle-POWER, en helsikes ekspedisjon og masse mer kommer i juli!

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition – 11. juli

Bli en jagerpilot og fly over en fotorealistisk himmel med full bevegelsesfrihet i ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition. Jag fiendtlige fly og opplev spenningen ved å delta i realistiske oppdrag, samtidig som du kjemper mot vær og omgivelser i 360˚!

Darkest Dungeon II – 15. Juli

Sett ut på en episk reise i Darkest Dungeon II, oppfølgeren til det originale gotiske roguelike-rollespillet. Sett deg i hest og kjerren og reis ut i det forbannede landskapet for å forhindre apokalypsen som venter! Spillet er fylt av marerittaktige fiender som du må slåss mot i turbasert kamp, og etter hver dødelige kamp vil du kunne oppgradere ferdighetene dine!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate – 17. juli

Gjør deg klar for et actionfylt roguelike-eventyr i et ninja-tempo du aldri har sett maken til. For i Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate er ingen to gjennomspillinger like! Ta kontroll over våre fire helter, hver med deres unike krefter. Du kan også spille sammen med venner for en råkul co-op-spillopplevelse mot Turtle-gjengens mest formidable fiender!

Nintendo World Championships: NES Edition – 18. juli

Ta utfordringen! Over 150 retro «speedrunning»-utfordringer venter deg i Nintendo World Championships: NES Edition. Sett, slå og perfeksjoner tidene dine i solomodusen «Speedrun», spill mot andre på nett i verdensmesterskaps-modusen eller samle venner til lokal flerspiller i Party-modusen for å se hvem i vennegjengen som er den raskeste!

SCHiM – 18. juli

Hva er en schim? Det er sjelen og ånden til et objekt, en ting eller et levende vesen – alle har en. I pusleevntyret SCHiM hopper du fra skygge til skygge mens du leker i en avslappende, livlig verden, men viktigst av alt, så må du gjenforene din schim med dens eier før det er for sent!

THE NEW DENPA MEN – 22 juli

Møt de nye Denpa-mennene! Finn dem, fang dem og led dem i dette muntre, gratis RPG-eventyret. Utforsk huler og kjemp mot monstre, tilpass antrekkene dine, dekorer øya akkurat som du vil og mye mer! I tillegg kan opptil fire spillere i lokal co-op slå seg sammen for å fange spesielle Denpa-menn!

The Star Named EOS – 23 juli

Utforsk en vakker, håndtegnet verden mens du fotograferer noen av livets mest dyrebare øyeblikk i The Star Named EOS. Mens du går gjennom bilder fra fortiden, vil du avdekke sannheten bak et familiemysterium, og kjærligheten vil skjule seg i fragmenterte minner.

Arranger: A Role-Puzzling Adventure – 25 juli

Dette er historien om Jemma, en jente som ikke helt passer inn i småbyen hun kommer fra. Hun må sette ut på en reise for å finne ut hvem hun egentlig er, og eventyret starter idet hun endelig våger seg utenfor landsbyen for å utforske hva verdenen rundt henne har å by på. I Arranger: A Role-Puzzling Adventure vil du kunne bevege deg rundt i et sammenkoblet rutenett og se hvordan verden beveger seg med deg! Med en god dose utforskninger i samsvar med kule kamper venter et unikt og kult eventyrspill deg.

ONE PIECE ODYSSEY – 26 juli

Spill som ulike medlemmer av «stråhattgjengen» i ONE PIECE ODYSSEY, et spennende rollespill satt i verdenen til den populære manga- og anime-serien. Legg ut på et fantastisk eventyr, møt nye venner, kjemp mot farlige fiender og til slutt røm fra den frodige tropeøya dere har forlist på.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge