Skip to main content

Nintendo markerte MAR10 DAY med en rekke annonseringer av spill, film og LEGO!

tirsdag 12. mars 2024
Paper Mario: The Thousand Year Door lanseres den 23. mai, Luigi’s Mansion 2 HD lanseres den 27. juni, og tre Game Boy-klassikere lanseres denne uken på Nintendo Switch Online.

Som en del av feiringen av MAR10 Day, slapp Nintendo en video hvor de annonserte lanseringsdatoene for to kommende spill med Mario og Luigi i hovedrollene. I tillegg blir tre klassiske spill tilgjengelige for Nintendo Switch Online-abonnenter, og vi fikk vite litt mer om en kommende animasjonsfilm satt i Super Mario Bros.-universet.

Gjør deg klar for å gjenoppleve noen kjente og kjære klassikere fra Game Boy-æraen, legg ut på et papireventyr med Mario, og gi Luigi litt av rampelyset – han fortjener det! Under MAR10 Day-feiringen ble følgende annonseringer gjort:

 • Paper Mario: The Thousand-Year Door er snart klar for å brettes ut! Den 23. mai er det igjen på tide å løse mysteriet rundt «Thousand-Year Door». Bli med Mario og vennene på et morsomt, sprøtt og koselig eventyr hele 20 år etter at originalspillet ble lansert på Nintendo GameCube. I denne nyoppussede utgaven får du blant annet et oppdatert lydspor og noen helt nye spillmekanikker, for å nevne noe!
 • Luigi’s Mansion 2 HD åpner dørene! Hjelp Luigi med å finne små «Dark Moon»-fragmenter som er spredt over en rekke hjemsøkte herregårder, hver av dem med sine egne gåter og mysterier å løse (samt spøkelser å fange). Den 27. juni vil du kunne ta tak i din trofaste spøkelsesjeger, nemlig Poltergust 5000, en maskin som suger opp ethvert spøkelse, pluss en og annen gardin. Den kan også brukes til å blåse luft slik at du kan utforske hver eneste krik og krok i de skremmende, dog ytterst sjarmerende, herregårdene. Luigi’s Mansion 2 HD ble opprinnelig lansert til Nintendo 3DS, men kommer nå i en visuelt oppdatert HD-versjon til Nintendo Switch.
 • Tre klassiske Mario-spill fra Game Boy-tiden blir nå tilgjengelig for Nintendo Switch Online-abonnenter
  • o Det er bare å trekke kølapp hos Dr. Mario, for nå kan du igjen nyte klassiske pusleutfordringer dersom du leter etter en kur mot kjedsomhet. Kast flerfargede vitaminkapsler inn i en flaske fylt med et stygt utvalg av ekle virus. Nå blir det opp til deg å flytte, snurre og ordne vitaminene slik at de tar knekken på virusene en gang for alle!
  • Spenningen er på topp i det originale Mario Golf når du kjemper om å bli Grand Champion! Fire klubbmestere står i veien for deg, og du må slå dem ut, alle som en, for å få en sjanse til å spille mot den mest berømte golfspilleren i landet!
  • I Mario Tennis utvikler du deg fra en nybegynner til en erfaren proff. Her er det bare å starte å finpusse ferdighetene dine gjennom de fire morsomme spillmodusene. Øv deg ved Royal Tennis Academy, delta i Mario Tour-mesterskapet og hold ferdighetene ved like via en rekke utfordrende minispill.
 • Spennende nyheter om LEGO Super Mario: LEGO avslørte en liten sniktitt på hva det neste steget blir i LEGO Super Mario-universet. Under presentasjonen så vi en silhuett av... en gokart laget av LEGO-klosser, sammen med en LEGO® Mario™-figur! Ja, du hørte riktig: Mario Kart kommer til LEGO Super Mario! Følg med for mer info!
 • Ny animert film basert på Shigeru Miyamotos Super Mario Bros.-verden: Miyamoto gjorde en overraskelsesopptreden under presentasjonen for å kunngjøre at Nintendo samarbeider med Illumination om en ny animert film basert på Super Mario Bros.-universet. Filmen vil ha premiere den 3. april 2026 i USA og i andre globale markeder. I utvalgte territorier vil filmen lanseres i løpet av april 2026.

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge