Skip to main content

Luigi's Mansion 2 HD

Luigi's Mansion 2 HD
System
  • Nintendo Switch
  • Lansering
    Sommer 2024
Antall spillere
  • Opptil 4 spillere
Sjanger
  • Action
    Adventure
Utgiver
  • Nintendo
Utforsk flere skumle herskapsgårder og ta rengjøringen til et nytt nivå i Luigi’s Mansion 2 HD til Nintendo Switch!

Den lettskremte Luigi tar nemlig Poltergust frem på nytt i denne visuelt nyoppussede utgaven av Luigi’s Mansion 2. Evershade Valley er fortsatt fylt med grøssende lokasjoner å utforske og småskumle spøkelser å fange. Heldigvis har Luigi en rekke apparater for å gjøre jobben litt enklere, slik som Strobulb som gir støt til fiender og selvfølgelig hans trofaste støvsuger Poltergust som fungerer ypperlig både til å fange spøkelser og samhandle med andre ting på brettet.

Du vil bli med Luigi på en rekke steder, inkludert et plantasje-laboratorium, en forlatt klokkefabrikk og en isdekket gruve, for å nevne noen.

I tillegg vil du kunne gå på spøkelsesjakt med opptil tre andre spillere over internett. Dere kan utforske en rekke forskjellige moduser sammen, og dere kan selvfølgelig også skremme hverandre lokalt i den nye ScareScraper-modusen! Luigi's Mansion 2 HD spøker seg inn på Nintendo Switch sommeren 2024.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge