Skip to main content

Another Code: Recollection lanseres denne uken til Nintendo Switch!

onsdag 17. januar 2024
Fredag den 19. januar kan du endelig bryne deg på mysteriene som venter deg i Another Code: Recollection til Nintendo Switch.

I spillet følger vi Ashley, en ung foreldreløs jente, som mottar et mystisk brev fra faren sin, som hun tidligere trodde var død. Brevet blir starten på en rekke mysterier som leder henne til den gåtefulle øya Blood Edward Island. Men hvem, eller hva, vil hun møte på den andre siden?

Another Code: Recollection inneholder både Another Code: Two Memories og Another Code: R - Journey into Lost Memories i forbedrede utgaver. Du vil i begge spillene avdekke hva som skjuler seg i fortiden for å finne sannheten. Spillene er overhalt visuelt, og har denne gangen fullt utforskbare miljøer, nye stemmeskuespillere, gåter og musikk. I tillegg finnes det et (valgfritt) hint- og navigasjonssystem laget for de som ønsker litt hjelp med å løse mysterier eller å finne ut hvor de skal gå.

Om du ønsker å teste ut spillet finnes det en gratis demo på Nintendo eShop. Demoen inneholder startkapitlet til Another Code: Two Memories, det første av de to spillene i Another Code: Recollection-pakken. Progresjonen i demoen kan selvfølgelig overføres til fullversjonen av spillet.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge