Skip to main content

Fordyp deg ned i en forunderlig verden i traileren til Endless Ocean Luminous.

torsdag 18. april 2024
Som en lovende dykker må du ta deg ned under den enorme havoverflaten for å utforske en undersjøisk verden full av liv. Her venter en rekke skjulte skatter og undersjøiske mysterier når Endless Ocean Luminous lanseres til Nintendo Switch den 2. mai 2024.

Du vil utforske Veiled Sea, hvor du vil kunne møte over 500 arter av sjødyr. Du finner dem rundt korallrev, ved klipper som står ved avgrunnen ned til dypet, og ved isbreene, for å nevne noen steder. Verdenen du dykker ned i vil forandre seg etter tidspunktet i spillet. Når du tar på deg dykkerdrakten vil du kunne finne skjulte skatter, se vidunderlige landskap og kanskje til og med møte på mytiske skapninger. Du finner til og med sjødyr du kan bli venn med! Hva med å invitere en rokke til å svømme sammen eller en hummer som tar seg en hvil på oksygentanken din?

Med et fantastisk undersjøisk lydlandskap venter en harmonisk spillopplevelse som tar deg til et nytt sanselig nivå. Nyt den rolige og behagelige atmosfæren i Endless Ocean Luminous' åpne verden som ligger for dine svømmeføtter.

Hvis du har et aktivt Nintendo Switch Online-abonnement, vil du kunne utforske havet sammen med venner i «Shared Dives»-modusen. Her vil du kunne kommunisere med andre dykkere gjennom vennlige håndbevegelser og dykke sammen ned i dypet. Dere vil i tillegg kunne dele oppdagelsene deres med hverandre. Jo flere runder under havoverflaten du tar, desto mer vil du kunne låse opp av dykkerdrakter, klistremerker og nye hilsener. På denne måten kan du designe din unike dykkerkarakter. Spillet kommer også med en syv dagers prøveperiode for Nintendo Switch Online, slik at alle kan teste ut online-funksjonaliteten.

Det vil også komme «Event Dives». Dette er en modus som vil dukke opp med forskjellige tidsintervaller og gi deg muligheten til å bli med på unike dykketurer med noen overraskende oppdagelser du sent vil glemme!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge