Skip to main content

Kirby’s Return To Dream Land Deluxe til Nintendo Switch lanseres fredag 24. februar!

torsdag 23. februar 2023
Kirby og vennene hans er tilbake! Massevis av eventyrlig moro venter deg i Kirby's Return to Dream Land Deluxe.

Bli med på et spennende Kirby-eventyr som tar deg (og opptil tre venner)* med til «Planet Popstar»! Det er opp til Kirby og vennene hans å hjelpe den mystiske eventyreren Magolor med å reparere romskipet som har strandet på denne fargerike planeten. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe er like moro for nykommere til spillserien som for nostalgiske Kirby-veteraner! Spillet har fått masse nytt innhold og en rekke forbedringer, inkludert «Helper Magolor»-modusen. Denne kan hjelpe deg gjennom hovedhistorien i spillet. I tillegg har grafikken blitt oppgradert, og spillet har også fått ny amiibo-funksjonalitet.

Denne gangen kan du også dele eventyret med venner og familie når dere spiller sammen i flerspillermodusen. Her kan Kirby ta med seg ikoniske ledsagere som King Dedede, Meta Knight og Bandana Waddle Dee. I tillegg vil du kunne ta i bruk helt nye kopieringsegenskaper som «Mecha» og «Sand». Du vil selvfølgelig også få tilgang til kjente og kjære kopieringsegenskaper fra tidligere spill i serien, inkludert «Festivale»-egenskapen.

Men det stopper ikke der! Du vil i tillegg kunne utforske en rekke minispill som også kan spilles sammen med opptil tre venner! Det er totalt ti forskjellige minispill du kan finne i fornøyelsesparken «Merry Magoland». Her vil du ikke bare kunne utfordre venner og familie, men også ha muligheten til å låse opp en rekke suvenirer.

Som om ikke det var nok, vil du etter å ha fullført hovedhistorien og reparert skipet til Magolor låse opp en helt ny del av spillet, nemlig «Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveler». I denne epilogen vil du innta rollen som Magolor, som nå kjemper for å få tilbake kreftene han har mistet! Epilogen kan også spilles i flerspillermodus med opptil tre andre spillere.

*Flerspillermodusene krever en kompatibel håndkontroller per spiller. Ekstra kontrollere selges separat.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge