Kirby’s Return To Dream Land Deluxe til Nintendo Switch lanseres fredag 24. februar!

torsdag 23. februar
Kirby og vennene hans er tilbake! Massevis av eventyrlig moro venter deg i Kirby's Return to Dream Land Deluxe.

Bli med på et spennende Kirby-eventyr som tar deg (og opptil tre venner)* med til «Planet Popstar»! Det er opp til Kirby og vennene hans å hjelpe den mystiske eventyreren Magolor med å reparere romskipet som har strandet på denne fargerike planeten. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe er like moro for nykommere til spillserien som for nostalgiske Kirby-veteraner! Spillet har fått masse nytt innhold og en rekke forbedringer, inkludert «Helper Magolor»-modusen. Denne kan hjelpe deg gjennom hovedhistorien i spillet. I tillegg har grafikken blitt oppgradert, og spillet har også fått ny amiibo-funksjonalitet.

Denne gangen kan du også dele eventyret med venner og familie når dere spiller sammen i flerspillermodusen. Her kan Kirby ta med seg ikoniske ledsagere som King Dedede, Meta Knight og Bandana Waddle Dee. I tillegg vil du kunne ta i bruk helt nye kopieringsegenskaper som «Mecha» og «Sand». Du vil selvfølgelig også få tilgang til kjente og kjære kopieringsegenskaper fra tidligere spill i serien, inkludert «Festivale»-egenskapen.

Men det stopper ikke der! Du vil i tillegg kunne utforske en rekke minispill som også kan spilles sammen med opptil tre venner! Det er totalt ti forskjellige minispill du kan finne i fornøyelsesparken «Merry Magoland». Her vil du ikke bare kunne utfordre venner og familie, men også ha muligheten til å låse opp en rekke suvenirer.

Som om ikke det var nok, vil du etter å ha fullført hovedhistorien og reparert skipet til Magolor låse opp en helt ny del av spillet, nemlig «Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveler». I denne epilogen vil du innta rollen som Magolor, som nå kjemper for å få tilbake kreftene han har mistet! Epilogen kan også spilles i flerspillermodus med opptil tre andre spillere.

*Flerspillermodusene krever en kompatibel håndkontroller per spiller. Ekstra kontrollere selges separat.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge