Skip to main content

The Legend Of Zelda: Echoes Of Wisdom og Metroid Prime 4: Beyond til Nintendo Switch ble avslørt i den seneste Nintendo Direct-presentasjonen

tirsdag 18. juni 2024
Den nyeste Nintendo Direct-presentasjonen inneholdt et bredt spillutvalg som kommer til Nintendo Switch i 2024 og utover, inkludert den første titten på Metroid Prime 4: Beyond og avsløringen av The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, så vel som ny informasjon om spill fra Nintendos utviklingspartnere og utgivere.

Traileren til Metroid Prime 4: Beyond gav oss den første smakebiten på gameplay fra Samus Arans nyeste oppdrag som kommer til Nintendo Switch i 2025. Den nyavslørte The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom kommer til Nintendo Switch den 26. september 2024, hvor spillere vil innta rollen som Zelda, Hyrules noble prinsesse. En Nintendo Switch Lite inspirert av The Legend of Zelda-serien vil også være tilgjengelig til lanseringen.

Nintendo avslørte også Mario & Luigi: Brothership, et splitter nytt, sjøfarende innskudd i eventyr- og rollespillserien med Mario-brødrene i hovedrollen som lanseres den 7. november 2024, Super Mario Party Jamboree hvor du inviteres til å bli med Mario og vennene i det største Mario Party hittil på en enorm ferieøy som lanseres 17. oktober 2024 samt en Kong-elig tilbakekomst, Donkey Kong altså, ble varslet med annonseringen av Donkey Kong Country Returns HD med HD-grafikk og ekstranivåene fra Nintendo 3DS-versjonen som lanseres den 16. januar 2025.

En rekke spill fra Nintendos globale utgivere og utviklingspartnere ble også vist fram, inkludert DRAGON QUEST III HD-2D Remake, et episk fantasieventyr som utvider og forbedrer den originale rollespillklassikeren, som lanseres den 14. november 2024, LEGO® HORIZON ADVENTURES, actionfylt moro med maskinjegeren Aloy og venner satt i Horizon-verdenen som er trofast gjenskapt med LEGO-klosser og lanseres vinteren 2024 samt MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics reiser knyttnevene til et showdown i superheltstørrelse gjennom syv klassiske arkadespill når det lanseres i år

Her er mer informasjon om de omtalte spillene:

 • Metroid Prime 4: Beyond: Galaksens største dusørjeger Samus Aran vil sette ut på et nytt oppdrag. Metroid Prime 4: Beyond, et nytt innskudd i Metroid Prime-serien, kommer til Nintendo Switch i 2025.
 • The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: Det er opp til Zelda og hennes visdom å redde kongeriket Hyrule i en helt ny historie i The Legend of Zelda-serien. Folket i Hyrule stjeles bort av merkelige revner som har dukket opp, og en viss sverdsvinger er blant de forsvunnede! Slå deg sammen med den mystiske feen Tri og bruk kraften til Tri Rod for å skape ekko, imitasjoner av saker du finner i omgivelsene. Deretter kan du gjenskape disse sakene når som helst for å løse puslespill og beseire fiender. Bruk ekko av vannblokker for å nå nye høyder, lag broer av gamle senger, kast steiner på fiender – eller finn dine egne kreative kombinasjoner av ekko for å gjøre sakene på din måte. Du kan til og med skape ekko av monstre som vil kjempe ved din side i kampene. Så bli med Zelda på hennes oppdrag når The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom lanseres til Nintendo Switch den 26. september.
 • I tillegg vil en gullfarget Nintendo Switch Lite Hyrule Edition-konsoll pyntet med Hylian Crest-emblemet og inspirert av The Legend of Zelda-serien også komme den 26. september. I Norge kan spillere nyte tilgangen til en rekke klassiske The Legend of Zelda-titler fra NES, Super NES, Game Boy, Nintendo 64 og Game Boy Advance med det inkluderte 12-måneders individuelle medlemskapet til Nintendo Switch Online + Expansion Pack.
 • Mario & Luigi: Brothership: Alle ombord på et øyhoppende rollespilleventyr med Mario og Luigi! Brødrene er tilbake i et helt nytt innskudd i Mario & Luigi-serien hvor de setter seil på Shipshape Island (delvis skip, delvis øy) for å navigere den store verdenen Concordia. Spill som det bartbekledte brødreparet og utforsk øyer som varierer fra tropiske regnskoger til livlige byer. På veien vil du møte nye venner som kan hjelpe deg på reisen og støte på kjente fjes fra Mushroom Kingdom som Peach og Bowser. Hold “brorskapet” flytende og stol på Mario og Luigis band for å redde dagen ved å utnytte Bros. Moves for å overkomme hindre samt mektige Bros. Attacks for å sikre seieren i dynamiske tvister på rundebaserte kamper. Mario & Luigi: Brothership lanseres til Nintendo Switch den 7. november.
 • Nintendo World Championships: NES Edition: Bring spenningen til Nintendo World Championships hjem. Takle over 150 speedrunning-utfordringer blant 13 NES-spill, teste ferdighetene dine med Legend Challenges – som å fullføre Super Mario Bros. Fra verden 1-1 til verden 8-4 på den korte måten (med Warp Zones) – eller race mot spøkelsesdata fra spillere verden over i Survival Mode. Sitter du fast på en Legend Challenges? Ta en titt på Classified Information for tips og triks som kan hjelpe deg med å bli bedre. Spill alene, post den beste tiden din på de online rangtavlene eller inviter med venner og familie for lokalt gameplay for opptil åtte spillere på bare én konsoll. Nintendo World Championships: NES Edition lanseres til Nintendo Switch den 18. juli. Du kan forhåndsbestille den digitale utgaven nå i Nintendo eShop.
 • Gratis basketballoppdatering til Nintendo Switch Sports Basketball: Basketball kommer til Spocco Square i Nintendo Switch Sports som en gratis oppdatering. Bruk bevegelseskontroll til å treffe så mange kurver som mulig innen tidsfristen i solospillet Three-Point Challenge. Er du ute etter vennlig konkurranse kan opptil fire spillere konkurrere lokalt i Five-Streak Battle eller Three-Point Contest, og du kan drible, passe og score i to-mot-to-kamper lokalt eller online. Denne gratisoppdateringen til Nintendo Switch Sports dunker seg inn på Nintendo Switch i sommer.
 • Donkey Kong Country Returns HD: Donkey Kong og Diddy Kong er tilbake for litt bakkeklaskende action i denne HD-versjonen av Donkey Kong Country Returns som opprinnelig ble lansert til Wii. Den onde Tiki Tak Tribe har stjålet Donkey Kongs verdifulle bananhorde, og Kong-gjengen ruller tønne på jakt etter dem. Spill alene eller med en venn i lokal flerspiller i et eventyr fylt med moro hvor du kan trampe på hindre, sende gruvevogner av gårde, fly høyt med rakettønner og til og med ri på Rambi the Rhino. Opplev 80 spennende nivåer, inkludert de ekstra fra Nintendo 3DS-versjonen, når Donkey Kong Country Returns HD svinger seg inn på Nintendo Switch den 16. januar 2025.
 • Luigi’s Mansion 2 HD: Et eventyr av skremmende størrelse er snart her. Påkall motet ditt og utforsk en rekke herregårder fylt med sære spøkelser, finurlige feller og andre overnaturlige fantestreker. Luigi's Mansion 2 HD lanseres til Nintendo Switch den 27. juni. Du kan forhåndsbestille den digitale utgaven nå i Nintendo eShop.
 • Game Boy Advance – Nintendo Switch Online: Spill to av Links klassiske eventyr, inkludert et med flerspiller, i The Legend of Zelda: A Link to the Past Four Swords, og utstyr deg for en gjenskaping av Samus sitt første eventyr i Metroid: Zero Mission. Begge spillene vil være tilgjengelige for medlemmer av Nintendo Switch Online + Expansion Pack1 senere i dag.
 • Nintendo 64 – Nintendo Switch Online: Mature: I tillegg er en ny samling Nintendo 64-spill for voksne på vei til Nintendo Switch Online + Expansion Pack-medlemmer. Overlev det farlige Lost Land i Turok: Dinosaur Hunter og gjør slutt på en utenomjordisk konspirasjon i PERFECT DARK, utviklet av Rare og nå med online flerspiller, som en del av den nye Nintendo 64 – Nintendo Switch Online: Mature-samlingen av spill. Begge spillene vil bli tilgjengelige senere i dag.
 • Super Mario Party Jamboree: Mario og venner ankommer en enorm ferieøy i det nyeste innskuddet i Mario Party- Utforsk fem nye spillbrett: ta rulletrappene i Rainbow Galleria, hold deg på sporet i Roll ’em Raceway og gjør spillet heitere med den aktive vulkanen i Goomba Lagoon, bare for å nevne noen. To brett fra tidligere Mario Party-spill vender også tilbake. I tillegg finnes det over 110 minispill å spille, det største utvalget hittil i Mario Party-serien. Opplev actionfylte utfordringer, puslespill som tester kløkten din og noen minispill som har bevegelseskontroll. Det er ikke alt, for opptil 20 spillere kan hå hode mot hode online i Koopathlon-modusen. Det største Mario Party hittil er snart på vei når Super Mario Party Jamboree lanseres til Nintendo Switch den 17. oktober.
 • DRAGON QUEST III HD-2D Remake: Opplev den kronologiske starten på Erdrick-trilogiens historie i denne gjenskapingen av den originale rollespillklassikeren, nå med frodig HD-2D-grafikk og et utvidet narrativ. Sett ut på et episk fantasieventyr som helten for å redde verden fra de mørke kreftene til den onde erkefienden Baramos. Reis gjennom en vidstrakt verden fylt med byer, grotter og huler å utforske, møt et utvalg livlige karakterer og bekjemp glupske monstre i moderniserte rundebaserte kamper. DRAGON QUEST III HD-2D Remake lanseres til Nintendo Switch den 14. november.
 • I tillegg vil DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake, en oppdatert samling av to klassiske rollespill, gjøre seg klare til å avrunde Erdrick-trilogien når de lanseres til Nintendo Switch neste år.
 • LEGO® HORIZON ADVENTURES: Utforsk en LEGO-verden inspirert av hendelsene i Horizon, fylt med frodige skoger og høye fjell, og hvor kolossale beistaktige maskiner streifer – alt livlig gjenskapt med LEGO-elementer. Bli med maskinjegeren Aloy mens hun leder en fargerik gjeng helter på et oppdrag for å redde verden og lære hemmelighetene bak fortiden hennes. Dykk inn i et grenseløst eventyr, tilpass til din hjertens lyst og gyv løs i actionfylte kamper alene eller med en venn lokalt og online. LEGO® HORIZON ADVENTURES lanseres til Nintendo Switch vinteren 2024.
 • Just Dance 2025 Edition: Det neste innskuddet i den folkekjære musikkvideoserien er tilbake med 40 hete, nye sanger, fra pophits til familiefavoritter. Gjennomgå dine beste dansebevegelser, utfordre venner og familie og gjør deg klar til å slippe løs når dere tar festen til et helt nytt nivå, skaper spesielle familieøyeblikk og kommer i bevegelse mens dere har det moro. Just Dance 2025 Edition har noe for alle når det lanseres til Nintendo Switch i oktober.
 • Hello Kitty Island Adventure: Reis ut på et koselig eventyr med Hello Kitty og venner når spillslageren med elskede Sanrio-karakterer kommer til Nintendo Switch som et tidsbegrenset konsolleksklusivt spill. Utforsk og gjenoppbygg en mystisk øy mens du blir venner med supersøte og vennlige fjes, inkludert Hello Kitty, Kuromi, My Melody og Cinnamoroll. Lær deg hva de elsker, reis på eventyr sammen med dem og bli til slutt bestevenner. Skap din egen karakter og slå deg sammen med vennene dine for å utforske den massive verdenen til Big Adventure Park mens du lager, skaper og samler for å skape ditt ultimate øyparadis. Hello Kitty Island Adventure lander på Nintendo Switch neste år.
 • Stray: Det kritikerroste og prisbelønte katteeventyrspillet, utgitt av Annapurna Interactive og utviklet av BlueTwelve Studio, kommer til Nintendo Switch. Innta rollen som en løskatt separert fra familien sin og nøst sammen et eldgammelt mysterium for å unnslippe en for lengst glemt kyberby. Vandre både høyt og lavt, neonopplyst og dunkelt, og utforsk dette uvelkommende stedet bebodd av nysgjerrige droider og farlige vesener når Stray sniker seg inn på Nintendo Switch i vinter.
 • Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game: Velkommen hjem, hobbit. I denne koselige livssimulatoren skaper du din helt egne hobbit og opplever det idylliske livet som Tolkien så for seg i bøkene sine. Dyrk din egen hage, snurr inn storfangsten og let etter ingredienser for å lage deilig måltider til innbyggerne i Bywater. Bygg band ved å løse problemene til dine felles innbyggere. Uttrykk individualiteten din gjennom forskjellige klesplagg og utstyr nøye hjemmet ditt med møbler, dekorasjoner og mer. Vennlige hobbiter og kjente fjes venter din ankomst når Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game lanseres til Nintendo Switch i vinter.
 • MIO: Memories in Orbit: Spill som MIO, en smidig androide med ekstraordinære ferdigheter, som våkner i The Vessel, et gigantisk og forlatt romskip som yrer med frodig vegetasjon og maskiner som har gått amok. Utforsk et fengende univers fylt med vidundere og artistiske finurligheter, og tjen ferdigheter som kan hjelpe MIO å komme seg gjennom dette vridde og sammenkoblede rommet. Gå opp mot et mangfoldig utvalg av over 30 fiendtlige enheter og 15 formidable bossvoktere mens du pusser opp kampferdighetene med Modifiers som forvandler MIO til en formidabel kraft tilpasset din spillestil. Går du opp mot utfordringen og redder The Vessel fra ødeleggelse? MIO: Memories in Orbit lanseres til Nintendo Switch neste år.
 • Gratisoppdateringen The Mystery in Monoth til Disney Illusion Island: Gratisoppdateringen The Mystery in Monoth er tilgjengelig senere i dag på Nintendo Switch. Merkelige ledetråder dukker opp over Monoth, og Dash Dolphin trenger hjelp fra Mikke og vennene for å finne dem. Spill alene eller sammen med opptil tre venner i samarbeidsspill for fire spillere mens dere finner ledetråder, avslutter saker og løser dette helt nye detektivmysteriet i Disney Illusion Island.
 • Funko Fusion: Opplev favorittseriene dine fra tv, film, tegneserier og spill i Funko Fusion. Utforsk mangfoldige og fargerike verdener, løs puslespill og gjenopplev minneverdige øyeblikk fra over 20 verdener inne underholdning, inkludert Jurassic World, Back to the Future, Shaun of the Dead, Chucky og Battlestar Galactica. Lås opp og spill med over 60 forskjellige karakterer i et actionspill fylt med unikt autentisk, uærbødig humor fra de kreative sinnene hos 10:10 Games. En fandomfestival venter deg når Funko Fusion lanseres til Nintendo Switch den 13. september.
 • Gratisoppdatering til Among Us: Samle mannskapet i Among Us, det globale hit-spillet om lagarbeid og forræderi, for en gratisoppdatering som inneholder helt nye roller som gir forræderiet et nytt nivå. Spill som en Noisemaker som advarer spillere når de blir eliminert, en Tracker som kan plante en sporingsenhet på en annen spiller eller skap litt kaos som et Phantom, en bedrager som kan bli usynlig. Denne nye oppdateringen til Among Us er tilgjengelig til Nintendo Switch senere i dag.
 • Darkest Dungeon II: Form et lag, gå ombord i kjerren og sett av gårde over det forfallende landskapet på et siste oppdrag for å forhindre apokalypsen i denne roguelike kjerreturen for forbannede. Velg blant 12 spillbare helter og reis gjennom fem kampanjer, hver med sine egne fryktinngytende utfordringer. Spill spillet med pekeskjermkontroll, tilpass vanskelighetsgraden med tematiske modifikatorer, oppdag 10 selskapskjæledyr som gir deg forskjellige bonuser og utforsk en ekstensiv progresjons-hub kalt The Altar of Hope. I tillegg til hovedspillet vil også The Binding Blade DLC, med to nye helter, et spesielt oppdrag og mer, være tilgjengelig som en del av Oblivion Edition. Darkest Dungeon II lanseres til Nintendo Switch den 15. juli. Forhåndsbestilling begynner i Nintendo eShop senere i dag.
 • Looney Tunes: Wacky World of Sports: Fart av gårde som Bippe Stankelbein, få overmakten med brutal styrke som Elmer Fudd eller lur motstanderne som Snurre Sprett og flere i helskrudd sportaction. Kontroller favorittkarakteren fra Looney Tunes i dette lokale samarbeidsspillet for opptil fire spillere og bruk deres styrker i basketball, fotball, golf og tennis. Spill ikoniske nivåer som Galactic Outpost Delta, Porky’s Barn og Martian Command Center mens du omgår tegneserieaktige hindre og samler power-ups for å skape kaos blant venner og familie. Slipp løs hele ACME-arsenalet og forstyrr motstanderne dine på de villeste måtene du kan tenke deg for å vinne… men pass deg for fallende ambolter. Looney Tunes: Wacky World of Sports lanseres til Nintendo Switch i høst.
 • METAL SLUG ATTACK RELOADED: METAL SLUG vender tilbake som et tower defence-spill med nybegynnervennlig kontroll og den velkjente pixelgrafikken i 2D. Bygg det sterkeste laget du klarer og knus fiendtlige baser med en rekke strategier og hundrevis av karakterer. Spillet har også ANOTHER STORY-modus, en unik samling episode som fans ikke vil gå glipp av, og et GALLERY-modus. Kjemp det ut med spillere over hele verden og gå for den høyeste rangen når METAL SLUG ATTACK RELOADED lanseres til Nintendo Switch senere i dag.
 • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics: Syv elskede arkadeklassikere, inkludert X-MEN VS. STREET FIGHTER, MARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes og flere, er tilbake for å slå seg løs på Nintendo Switch. Denne samlingen inneholder ikoniske karakterer og manøvere, sammen med nye funksjoner og forbedringer som onlinefunksjonalitet, treningsmoduser, tilpasningsbare kamper, tilskuerfunksjoner, museum, en musikkspiller, visningsfilter og spesialmanøvere med én knapp, bare for å nevne noen. Også inkludert er arkadeversjonen av beat-em-up-spillet THE PUNISHER. MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics kommer svingende ut på Nintendo Switch i år.
 • Phantom Brave: The Lost Hero: Sett seil for å redde dagen i denne taktiske, rundebaserte utfordringen uten rutenett fra skaperne bak Disgaea-serien. Bli med Marona, ei begavet ung jente med evnen til å snake med Phantoms, og hennes lojale Phantom-kompanjong Ash mens de reiser gjennom sjøverdenen Ivoire og hjelper de som er i nød. Når en flåte med spøkelsespirater slår til er det opp til Marona og hennes nye venn Apricot å sette sammen et legendarisk mannskap som en gang beseiret disse spektrale fiendene. Rekrutter Phantoms, bind dem til objekter, kombiner dem med Gadgets og til og med slå dem sammen med Marona selv for å fyre løs mektige ferdigheter og senke Shipwreck Fleet. Med over 50 karakterer og 300 ferdigheter å mestre må du gjøre deg klar til en uforglemmelig reise når Phantom Brave: The Lost Hero setter seil inn på Nintendo Switch neste år.
 • The Hundred Line -Last Defense Academy-: Her introduseres vi for et nytt spill fra skaperne bak Danganronpa- Takumi Sumino levde et ubemerkelsesverdig liv helt til han ble tvunget til å bli med på Last Defense Academy. Oppdraget; Beskytt skolen fra mystiske fiender kjent som School Invaders i 100 dager. Som Takumi må du dykke inn i den enigmatiske sannheten bak skolen sammen med 15 av klassekameratene hans som alle er ute etter å gjenvinne sine hverdagslige liv. Utforsk skolen, gjør deg klar til kamp med vennene dine og gå opp mot de invaderende vesenene i strategiske rollespillkamper. The Hundred Line -Last Defense Academy- lanseres til Nintendo Switch tidlig neste år.
 • Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven: Det banebrytende, ikke-lineære rollespillet Romancing SaGa 2 gjør en triumferende tilbakekomst med en full gjenskapning med engelsk tale, originale og rearrangerte komposisjoner av seriens komponist Kenji Ito og mye mer. De legendariske syv heltene er rasende over at menneskeheten har glemt alt de har ofret og vender tilbake etter hevn som skurker. Velg din hovedkarakter blant en rekke hovedpersoner, beskytte riket ditt i strategiske kamper og opplev en historie som endrer seg etter avgjørelsene dine. Oppdag den definitive versjonen av det klassiske rollespillet når Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven lanseres til Nintendo Switch den 24. oktober.
 • FANTASIAN Neo Dimension: Faren til FINAL FANTASY-serien, Hironobu Sakaguchi, og den kjente komponisten Nobuo Uematsu vender tilbake med en original rollespillhistorie. Opplev en forbedret versjon er FANTASIAN med helt nye funksjoner, inkludert engelsk og japansk tale og en ny vanskelighetsgrad. Innta rollen som Leo mens han reiser for å gjenvinne minnene sine og løse mysteriet bak en merkelig, mekanisk infeksjon som ødelegger verdenen hans. Opplev rundebaserte kamper med en rekke mekanikker og strategier, inkludert muligheten til å tilpasse banen til ferdigheter for å treffe flere fiender samtidig, eller send fiender til en annen dimensjon for å bekjempe dem senere. Utforsk et multidimensjonalt univers satt blant over 150 sjarmerende og håndlagde dioramaer. FANTASIAN Neo Dimension lanseres til Nintendo Switch i vinter.
 • FAIRY TAIL 2: Opplev den dramatiske gjenfortellingen av “Alvarez Empire”-delen, det siste kapitlet i den elskede FAIRY TAIL-historien. Bli med Natsu og vennene hans i et episk actionrollespill og engasjer deg i magifylte kamper i sanntid. Nyt FAIRY TAIL-verdenen fra animeserien og spill deg gjennom den mektige avslutningen til det originale eventyret fra KOEI TECMO og GUST. FAIRY TAIL 2 lanseres til Nintendo Switch i vinter.
 • Ace Attorney Investigations Collection: Ta steget inn i skoene til Miles Edgeworth, den aktede aktoren som er berømt for sin nådeløse jakt på rettferdighet, i Ace Attorney Investigations Collection. Denne gjenskapte samlingen inkluderer bade Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth og, på engelsk for første gang, Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit. Lev deg inn i en spennende verden fylt med fengende saker hvor du må undersøke krimscener etter inkriminerende bevismateriale, forhøre mistenkelige vitner og løse finurlige nett av bedrag. Opplev begge spillene med HD-grafikk, nye språkvalg (inkludert fransk og tysk) og ferske karaktermodeller og grafikk. Hold notatboken klar, for Ace Attorney Investigations Collection ankommer Nintendo Switch den 6. september. Forhåndsbestilling begynner i Nintendo eShop senere i dag.
 • Farmagia: Hiro Mashima, skaperen av Rave Master og FAIRY TAIL, slår seg sammen med Marvelous for å presentere et helt nytt eventyr fylt med hektiske monsterkamper og jordbruk. En despotisk overherre hersker over verdens innbyggere med et undertrykkende regime, og det er opp til deg og dine feller Farmagia å stanse ham. Utforsk, kjemp, samle ressurser, avle og kommander en hær av monstre og oppgrader ferdighetene dine. Samle sammen monstrene dine og ta et standpunkt mot regimet når Farmagia plantes på Nintendo Switch den 1. november.
 • THE NEW DENPA MEN: Sjekk radiobølger etter DENPA MEN, små vesener som kaller disse usynlige signalene for hjem. Du kan ikke se dem med det nakne øyet, men du kan finne dem og fange dem på Nintendo Switch. THE NEW DENPA MEN er et rollespill som er gratis å spille hvor du kan samle slike DENPA MEN til laget ditt og reise på eventyr med dem som kompanjonger. I tillegg til hovedeventyret finnes det mye annen moro som å dekorere øyen din, fiske, delta i tidsbegrensede hendelser og spille mot andre. Fang THE NEW DENPA MEN når det lanseres til Nintendo Switch den 22. juli.
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-DonkeyKongReturnsHD.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-LuigisMansion2HD.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-MarioLuigiBrothership-EN.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/MetroidPrime4Beyond-logo.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-NintendoSwitchSports.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-SuperMarioPartyJamboree.jpg
images/_news/2024/0618_nintendo_direct/16x9-TheLegendOfZelda-EchoesOfWisdom.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge